Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Že by konečně nějaký film, který na ty 3* přesně sedí? Nadprůměr je to na první pohled, ale na víc než jedno zkouknutí to rozhodně není. Film se celkem pěkně táhne, napětí se stupňuje každou chvílí, pokud jste seriálový fanoušek, tak dokonce narazíte i na pár známých ze seriálů, které zanedlouho zase začínají a které není možné nemít rád. Co ale je největší slabinou filmu, tak je zároveň jeho hlavní pointa. Sériový vrah, o kterém se po celou dobu nic neví, dokonce ani to, zda-li vůbec existuje. V některých chvílích jsem dokonce i přemýšlel o tom, jak tomu hned dám odpad, protože se všechno určitě odehrává pouze v hlavě hlavní hrdinky. Když ale konečně přišlo závěrečné rozuzlení, na jednu stranu jsem byl spokojený, protože se to v její hlavě opravdu neodehrávalo (spoiler, za který musí být snad každý rád), ale na stranu druhou to bylo něco tak jednoduchého a trapného, že to většině lidí nejspíš zkazí zážitek z celého filmu. Jen škoda, že z hlavního záporáka udělali největšího retarda, kterému se každý nejspíš vysměje, jinak bych se ani nebál hodnocení zvýšit. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Neskutečný thriller, Amanda co by Jill má takový zážitek, příhodu, nehodu, kde si dá dýchánek se samozvaným lamačem ženských srdcí. Co svět nechtěl, nikdo ji to nevěří, protože místní boylover za sebou nenechá žádny otisk či vlásek, že mněli to štěstí poznat se. Jill v sobě dusí nadšení a proto dělá všechno proto ať na svého milého nemysli, no spíš klepe nesmysly. Vezme osud do vlastních rukou a odhodlá se hledat svého svérázného kamaráda, kterého jak jinak najde a dohodnou se na dodatečném rande-vu. Amanda vyřeší záhadu, všechno sama a v rámci reguli. Své vyjádřeni pošle na místní okrsek, kde nakonec budou muset uznat, že se tihle dva holoubci už setkali. 1/10 za tak krásný shit. ()

Reklama

Genero 

všechny recenze uživatele

Filmu se nedá upřít jakás takás atmosféra. Je ale škoda, že scénář nesvěřili někomu jinému, třeba nějakému scénáristovi, protože jakmile někdo promluví, nebo někdo něco udělá, jde celá atmosféra do prdele. Jak slibuje název, ve filmu skutečně zmizí jedna osoba a bohužel to není Aranka Seyfried. Ta je mi vrcholně nesympatická a trochu mi připomíná masařku zneužívanou v dětství oplzlým pterodaktylem, což mi neumožnilo patřičně přilnout k její postavě. Tvůrci se toho ale vůbec nezalekli! Já vím, že jsem klidně mohl zmáčknout OFF, ale mocinky mě zajímalo, jak Aranka chodí od dveří ke dveřím, mluví s různými lidmi a potom má hysterický záchvat. Kdyby zmizela hned na začátku, mohlo to být třeba o tom, jak Květa Fialová doma ve sklepě týrá malá koťátka a říkalo by se tomu thriller. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Jill byla před rokem unesená neznámým mužem který ji hodil do hluboké díry plné mrtvol. Jí asi jako jediné se podařilo utéct. Policajti jí nevěřili a říkají že žádný takový muž neexistuje a že to byl výmysl. Po roce od jejího unesení záhadně zmizela její sestra. Je neznámý muž zpátky ? - Film probíhal asi takto hodinu nic a konec něco málo takže taková nuda... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl film „Zmizelá“ z roku 2014 s Benem Affleckem a zřejmě jsem se chtěl tímto tématem unášet ještě chvíli. Ale nemusel jsem. Zde se jedná se o jiný film. Což by tak nevadilo. Co mi vadilo, že byl film totálně nelogický se spoustou bugů. Obyčejná holka celý film úspěšně přechcává místní policejní sbor. Dokáže se dostat z úplně každé situace. Únosce všechno myslí tak, že si myslíme, že inteligentnější režisér lidských životů prostě neexistuje. Abychom zjistili, že všechny indicie byly naprosto zbytečné. Nechci spoilerovat, i když by to vzhledem ke kvalitě filmu vůbec nevadilo. Tak tedy jen napíšu, že nejchytřejší na světě je ta holka, druhý nejchytřejší je únosce a největší pitomec každý policajt, který se ve filmu mihne. Proto vyzývám ke zrušení všech policejních sborů v USA (možná nejen tam) a budu podporovat klonování Amandy Seyfried. Bude to určitě levnější, protože každá jedna pracuje kvalitněji a efektivněji než jedno policejní oddělení. A to minimálně jedno oddělení. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama