Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na thriller s Amandou a čekal jsem víc. Určitě je plus, že režisér poskytuje dost slepých vodítek, takže krimi zápletka zůstává dlouho otevřená. Nicméně soukromé pátrání Amandy mi připomíná pohádku o zvířátkách – jde za liškou, ta ji pošle za vlkem atd. Taky ty její bezprostřední historky se po čase okoukají. A i pár zbytečných postav bych našel. Skoro jako by se tvůrci neshodli, co vlastně chtějí natočit, a každý si od stolu prosadil svůj kousek. Takže jediná pozitiva jsou Amandina pěkná tvářička, sem tam nečekaný humor a napětí v závěru. # příběh 5 | hudba 6 | humor 1 | akce 4 | napětí 5 | pustil bych si znovu 5 ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně předvídatelný děj i závěr filmu hodně škodí. Herecký výkon hlavní představitelky není špatný, ale jelikož celý film stojí skoro pouze na ní, tak je to bohužel málo. Zmizelé chybí atmosféra, ač těch posledních pár minut v lese nebylo úplně nejhorších. Závěrečný pohled na hlavní hrdinku a posléze i na ohromené policajty stojí za to vidět, ovšem není to nic, z čeho by si člověk sednul na prdel. 60% ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Normální film o holce co někdo unesl a ona to špatně nese neboť jí nikdo nevěří. Pak zmizí její sestra a ona si myslí že to udělal ten samý co jí. Jenže kdo by jí to věřil bez důkazů a po léčení na psychiatrii. Tak pátrá na vlastní pěst jenže dělá víc škody než užitku. Za zmínku stojí hlavní hrdinka krásná Jill jinak nic převratného co by ve vás po čase zanechalo nějakou vzpomínku. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hrozný zvuk z kina u verze ( Gone 2012 RC 720P BRRIP READNFO x264 - HOPE), ale aspoň jsme se nasmáli. Mezi diváky totiž byly dvě pipiny a ty jejich komentáře u filmu, to fakt stálo zato. Párkrát jsme byli i přesvědčeni, že tu jednu tam někdo šuká :-) A film? Je to o blondýně o které si celý svět myslí, že pojebaná. A tak se celý film snaží dokázat opak. NUDA. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Největším zabijákem toho to filmu je jednoznačně jeho přihlouplý scénář. Byl jsem jim dokonce tak moc znechucen, že jsem původně uvažoval i o nižším ohodnocení než právě vidíte. Pořád jsem doufal nějakého zvratu a říkal si že to přeci nemůže být tak viditelně laciné... Bylo a to včetně závěru. Proto raději nic neočekávejte, nešpekulujte dopředu, protože to absolutně nemá smysl. Všechno pomaloučku jede a končí tou úplně nejednoduší a nudnou variantou bez špetku nápadu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama