Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do spárů nemilosrdného podsvětí plného peep shows, erotických klubů a sexu po internetu vstupuje ctižádostivý politik David Huxley (Johnathon Schaech Krevní pouto), který tím může ztratit vše. Je totiž tajně natočen během žhavých hrátek se svou snoubenkou Tish (Lori Heuring - Mulholland Drive) a překrásnou mladou modelkou (Zita Görög - Underworld). David teď musí dostat vyděrače, který po něm chce za negativy nehorázné peníze. Ale když honba za vyděračem končí vraždou a David je unesen, jeho snoubence Tish nezbývá než výkupné 5 milionů sehnat. Jinak přijde její milenec o slibnou kariéru nebo dokonce o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vlivný politik David (Jonathan Schaech) a jeho přítelkyně Tish (Lori Heuring) si na svém výletu kamsi užijí (dohromady) s taktéž výletující dívkou Risou. Oba to berou jako spestření svého vztahu, ale až do okkamžiku, kdy dostanou dopis s pikantními fotografiemi a žádostí o príspěvek. Vzhledem k Davidově kariéře a otci Tish se odhodlají vše ututlat, ale jakmile se dostanou jednou do kola, už to frčí. Při pátrání po Rise se dostávají až do hlubin pornobussinesu, kde peníze, sex a vraždy hrajou prim ... Tak za prvé, s původním 8mm tento film má společný právě pouze ten název. Je úplně o něčem jiném, s jinými herci - prostě marketingová záležitost, jak lidi dostat k obrazovkám.. Co se týče kvality, tak je to také úplně o něčem jiném - tam kde byl původní 8mm šokující, tady jde jen o pouhou drama-detektivku občas provětanou nějakou tou sexuální scénou (Ale ani tady nečekejte žádné úchvatné scény - prostě si sem tam ti dva vlezou do postele, zhasnou a ... jdou spát). Takže ať se na to dívám z jakékoliv strany, tak jde o úplně zbytečný film.. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nie je to až taký zlý thriller, akurát som celý čas čakala na paralelu s prvými milimetrami a keď neprichádzala, bola som sklamaná. Keby sa snímok nechcel tváriť ako mladší súrodenec úspešných a kvalitných 8MM, možno by dostal o čosi lepšie hodnotenie. Dalo by sa povedať, že zhoda mien je čisto náhodná. ()

Reklama

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Nevím,kde začít s kritikou.Proč s kritikou?Protože tenhle film je od začátku až do konce úplná kravina.Je to zdlouhavé,je to nudné,má to dlouho dopředu tušenou pointu,je to prostě blbost.Pohybuje se to někde mezi soft-pornem a detektivkou a opravdu netuším proč se to jmenuje 8mm.S původním filmem to společného asi tolik jako Paris Hilton s Matkou Terezou.Asi se ted ptáte proč ty 2*.Tak zaprvé protože jsem chlap a tak ocenuju,že tam hrajou nahé,pěkné ženské(takže pro holky o * méně) a ta druhá je za celkem solidní soundtrack.40% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto fiktívne pokračovanie skvelého thrilleru a jeho pokus o zvezenie sa ne jeho názve si mohli tvorcovia naozaj odpustiť. Ktovie, možno by tým boli menšie očakávania, lepšií dojem. No, každopádne nebyť všetkých tých obscénností a až prílišnej sexuálnej nadýchanosti, film by sa skrátil asi o 15minút a bolo by to aspoň k veci. Ani nápad nebol zlý, ale lepší herci sa na takúto šialenosť asi nelákať nedali, čo je škoda, lebo potenciál bol väčší. 55%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Původních 8mm se mi docela líbilo. Mělo to zajímavou „špinavou“ atmosféru i samotný příběh. Tohle volné pokračování už tak dobré rozhodně nebylo, jen se svezlo na známém jméně a nabídlo nám docela nudnou a neoriginálně tuctovou podívanou. Tu tam se objevila alespoň trochu přijatelná atmosféra a ani děvčata a nahota nebyly marné, ale na rozdíl od jedničky jsem se u toho spíš nudil. Snažili se hrát na tvrďáky, ale moc jim to nešlo (myslím tím tvůrce“, možná tak ta „erotická stránka“ filmu jim ještě jakžtakž vyšla a velké finále bylo rovněž úsměvné – nikoliv však tragicky špatné. Zita Görög - tak na tuhle dívčinu bych si na striptýz klidně zašel, o „trojce“ v posteli nemluvě. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Budapešti (Maďarsko). (BMW12)
  • Tvůrci chtěli nejprve snímek pojmenovat The Velvet Side of Hell. (Terva)

Související novinky

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama