Reklama

Reklama

Agenti FBI se neúspěšně snaží chytit sériového vraha, který popravuje nemocné lidi. Pachatel nezanechává žádné stopy, a tak chtějí k případu povolat psychologa s výjimečnými schopnostmi. Ten se ale ještě nevzpamatoval z rodinné tragédie a nechce se do pátrání zapojovat... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (215)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý by pod taktovkou iného scénaristu a režiséra atakoval najvyššie možné hodnotenie bohužiaľ pod vedením Poyarta ponúka priemerný zážitok. Úvod Vás síce celkom navnadí na mysteriózny thriller, ktorý by mohol ponúknuť mix Sedem a Next a chvíľami sa možno budete zahrávať s myšlienkou že za tým všetkým by mohol byť sám Anthony Hopkins čoby John Clancy, nakoniec (asi v čase pitvy chlapca) sa však dej zvrtne v niečo tak nesúrodé, že budete zvažovať, či ho nebude lepšie vypnúť. Je tam síce zaujímavo vložená myšlienka toho, či má niekto právo ukončiť trápenie nevyliečiteľne chorého človeka alebo nie (prečo som nenapísal radšj myšlienka eutanázie?) ale čo sa týka hereckých výkonov, deja a celkovej atmosféry filmu druhú časť filmu skôr pretrpíte. Jednu hviezdičku som pridal z úcty k Anthonymu Hopkinsovi, takže nakoniec 3*. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mno , natočiť ''dvojku'' Sedmičky , tak to chce poriadne gule. Hoci sú tieto trileri o masových vrahoch už všetky pomaly na jedno kopyto, tento ich má. Dvaja spešl agenti nemôžu dolapiť chlapíka , ktorý okrem mŕtvych tiel nezanecháva za sebou žiadne iné stopy a tak poprosia o pomoc týpka - medium, ktorým je starý Hopkins , aby im trochu helfnul z núdze. Avšak podozrivý, zdá sa, má v rukách silnejšie tromfy. Na kultový Se7en sa to nechytá síce, ale veľmi rád si to ešte raz dám. Špeciálne kôli jednej ''umeleckej'' vražde. [ 26.9.2015 @ vue cinema, Redditch, UK ] ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

V podstate to zvládli na pomerne dobrej úrovni. Jediné, čo ma tam iritovalo a posobilo zbytočne lacno, boli tie podivné zábery vízií, ktoré asi mali dodávať na umeleckom dojme, ale na koniec vyzneli úplne opačne až gýčovito. Pri takomto hereckom obsadení už divák očakáva určitú kvalitu a takéto zbytočnosti skutočne nie sú nutné. Pán režisér by sa mal naučiť, že menej je niekedy viac. Bonus- interiéry nádhera! ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

4+ Hopkins vs. Farrell, dokonalé. Tak pokud čtu opět jepičí komenty degenerovaných jednostraně zaměřených uživatelů, tak mne vlastně procenta filmu ani nemohou překvapit. Pokud v něm totiž dotyční hledají Millenium Falcon a souboje světelných mečů, tak je pochopitelné, že jim film, ve kterém se musí zapojit hlava a hlavně to co je uvnitř ( né není to gel na vlasy ), pravděpodobně nemohl moc vyhovovat. On žánr mysteriózní, bude asi trošku odlišný, od běžného bezduchého bušení do skrvaveného záporáka s proporcemi lidoopa. Člověk by měl čekat asi o malinko víc. Já byl spokojený skoro úplně a i když má film svoje mouchy, tak lze říct toto. V porovnání se zástupem neoriginálně nudných béček, kterých je v současnosti nadbytek, jsem měl tady zase jednou pocit, že koukám na fakt vydařenou věc. Originalita, napětí, obsazení, zápletka, překvapení, finále. Co chcete víc psát? Film co má koule a bude bavit a nenudí. Pokud jste ovšem po lobotomii, tak to asi není nic pro vás. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pocit, jako kdybych koukal na hodně slušnej mysteriózní thriller, kterej byl ale režisérsky brutálně zfušovanej. Rozklepanou kamerou jak z Lenssen a spol. počínaje a režisérským diktátem dokazujícím, že i přes mysteriózní základ má Anthony Hopkins hodně zvláštní jasnovidecké schopnosti konče. Ono šáhnout na člověka a vidět jeho budoucnost popřípadě minulost je pořád ok, ale když pak šahá na stéblo trávy a vidí, co se kolem ní před několika dny událo, tak se nad tím zamyslíte a budete si říkat, jak moc je tenhle film za hranou, aby dokázal, jak moc mysteriózní je. A to podobně laděné filmy mám hodně rád. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (7)

  • Původně se mělo jednat o pokračování snímku Se7en (1995) s názvem Ei8ht. (Jocker94)
  • V deváté minutě filmu položí agentka Cowlesová (Abbie Cornish) u doktora Clancyho (Anthony Hopkins) na stůl složky k případu, aby si je prostudoval a odchází z místnosti. V dalším záběru na Clancyho, který se ani nepohnul, je v pozadí vidět stůl bez složek. (raininface)

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama