Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Název filmu je trefný...aby dacan zlikvidoval cca 1000-2000 lidí a nikdo na něj neměl spadeno tak to detektivové opravdu musí mít nulové podezření. Jinak Beník Kingsley tu hraje vlastně staršího Dextera jelikož také likviduje jen sériovky avšak pan " Zabil jsem tisíc a víc" mu uniká i když pokreslí celej bloček obrázkama ze života masáka. Takže aby ušetřil za papír a tužku tak se trochen spřáhne s houževnatým agentem v roli Aarona který mu nakonec helfne. Jak to dopadne to už zjistěte samotní ale krimi je to povedené a když uvidíte pozemek našeho masáka tak Vám proběhne hlavou že vrah musí být na 100% Krteček. Nakonec nebyl ale až zmíněná scéna poběží určitě pochopíte. Finále bylo trošku slabší a Mosová to zabila (doslova) úplně ale i tak solidní řemeslo rejžo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dallaský federální agent Thomas Mackleway dopadne po dlouhém pronásledování sériového vraha Raymonda Starkeyho. Musí ho ale pustit na svobodu, protože při zatýkání použil neadekvátní prostředky. Starkey zmizí a Mackleway je přeložen do bohem zapomenutého kraje, kde se objeví další maniakální zabiják. Nevyrovnaný scénář nedovolil zajímavě koncipovanému thrilleru dostat se na vyšší laťku, a i přes kvalitní herecké výkony, film hodnotím jako čistý průměr. Mé hodnocení: 50% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor který bohužel ke konci ztrácí hlavně naprostou degradací žánru, ten konec byl prostě totálně debilní a hloupej. To ale předtím je solidní film který nabízí zamyšlení. Je zabíjet vrahy zločin? Herci jsou solidní, hlavně Kingsley který tu je fakt zvíře. Bohužel Moss a Eckhart, ten jejich vztah je šíleně špatně napsanej a nezajímavej. Vraždy jsou solidní a i scénář je zajímavej ale prostě to má tak stupidní konec že to silně ovlivnilo moje hodnocení. Film je rozhodně nadprůměrnej. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi slusne natoceny thriller, ktoremu vsak k vrcholom zanru hata cestu pochybny scenar, hoci samotny napad je viac nez obstojny, postupne rozpletanie pribehu prinasa mnozstvo logicky dier. Velku vyhradu mam aj k Eckhartovi, s ktorym povacsine nemam problem, ale tu mi jednoducho nesedel. Za zbytocnu povazujem aj liniu Eckhart - Moss. Obsadenie hlavneho hrdinu inym hercom (co aj neznamym) a prepracovanie scenara a mali by sme nielen audiovizualnu (Merhige so skladatelom Mansellom sa paradne doplnaju a niektore sceny su uplne bozi a evokuju klip k piesni Cryptorchid, ktory reziroval Merhige pre M.Mansona), ale aj obsahovu lahodku. Opat mi na zaver neostava nic ine ako obvykle a cim dalej tym castejsie konstatovanie: skoda. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem potuchy o existenci tohoto thrilleru, navíc relativně slušně obsazeném, v čele s neselhávajícím Benem Kingsleym. Thriller, jenž si dlouhou dobu hraje, ale nedaří se mu to tak, jak by si zřejmě sám, i spolu s divákem, přál. Několik slušivých point (otevření truhly) a momentů sráží dosti chladný styl, utahaný děj, režisér s kameramanem užívají nespočtu nezvyklých úhlů snímání a místy jsou v rozpacích, kam dál, a divák na tom nebude jinak!! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama