Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem si myslel, že by tento film mohl zapadnout do stejné škatulky, jako je Mlčení jehňátek, Zodiac, nebo Sedm. Náznaky kvality tam byly a režisérovi se vcelku dařilo udržet pozornost diváka, dokonce ještě i chvíli potom, kdy se scénář zhroutil a všetušícího diváka, vedl jako ovci ke slabému konci. Podezření nula je velmi dobře udělaný film, ale je to mizerná kriminálka, kterou v průměru drží jen jeden dobrý nápad a závěr je vysloveně poku....ý ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Suspect Zero ve mě vyvolal zvídavé pocity, a to já mám hrozně ráda. Ze začátku si říkáte, že tam vlastně není nic až tak neobvyklého, ale potom se začínají objevovat mysteriózní zatáčky s různými hádankami, což má za následek především to, že se světlo celého filmu vybarvuje do té nejjiskrnější podoby. Určitě nadprůměrná záležitost. 3,5 *.. ()

Reklama

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** hvězdičky Je to "podezření nula" nebo "podezřelý nula"? Ponuré melodie, hra s barvou snímku, neuvěřitelné záběry kamery a rychlé střihy. Hondě fajn byla stopáž, nenutilli nás sedět u telky moc dlouho. Ale abysme vážně nekřivdili, je to podle nás film v lepším průměru než většina z toho co vidíme. [X] Minus 1* hvězdička Nevyvážené tempo filmu. Ani ten děj nebyl uchvacující, ale co vymyslet na toto téma? Šokovat množstvím mrtvých snad hypoteticky největšího masového vraha? Tajným projektem "IKARUS", který využívá něco pro nás nepřirozeného? [X] Minus 1* hvězdička Ha, napsal jsem všechno v minulé hvězdičce. Tak třeba za to, že si ten film nebudu pamatovat a pravděpoodbně ho už neuvidím :-) [X] Neřekli nám jak to vypnout!!! ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Špičkový thriller s výborným obsazením, kterému jasně dominuje Ben Kingsley. Carrie-Anne Moss je tu opravdu trochu navíc, ale nevadila mi. Zatím jsem film s takovouto zápletkou neviděl ani o něm neslyšel, takže to hodnotím jako originální a navíc s atmosférou. Trocha tajemna neuškodí a tady to navíc bylo v rozumných mezích. V některých místech to maličko ztrácelo dech, ale to by byla asi jediná výtka. ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se nejedná o můj oblíbený žánr, tak tento příběh mě doslova přikoval k obrazovce. Častečně je to i zásluhou opět skvělého výkonu Aarona Eckharta a charismatického projevu Bena Kingsleye. Příběh je zaměřen na neobvyklou metodu vyhledávání nebezpečných vrahů, které má však neblahý dopad na duševní zdraví vyšetřovatelů, kteří tuto metodu prováděli a provádějí a současně vypráví o hledání masového vraha, tzv. podezření nula, který vraždí nepoznán napříč Spojenými Státy a jehož existenci dosud nikdo nepotvrdil. Film má velmi působivou temnou atmosféru, plyne svižným tempem a navíc je velmi uvěřitelný. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama