Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** hvězdičky Je to "podezření nula" nebo "podezřelý nula"? Ponuré melodie, hra s barvou snímku, neuvěřitelné záběry kamery a rychlé střihy. Hondě fajn byla stopáž, nenutilli nás sedět u telky moc dlouho. Ale abysme vážně nekřivdili, je to podle nás film v lepším průměru než většina z toho co vidíme. [X] Minus 1* hvězdička Nevyvážené tempo filmu. Ani ten děj nebyl uchvacující, ale co vymyslet na toto téma? Šokovat množstvím mrtvých snad hypoteticky největšího masového vraha? Tajným projektem "IKARUS", který využívá něco pro nás nepřirozeného? [X] Minus 1* hvězdička Ha, napsal jsem všechno v minulé hvězdičce. Tak třeba za to, že si ten film nebudu pamatovat a pravděpoodbně ho už neuvidím :-) [X] Neřekli nám jak to vypnout!!! ()

sefino 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě příběh nadchnul, akorát jsem byla zklamaná, že je mi vrah odkryt již v počátcích. Postupem času, když se začala rozvíjet zápletka, byla jsem ráda, jakým směrem se příběh ubírá. I to, že z vraha se stane (alespoň pro mě) nehorázný sympaťák, mi imponovalo. Jenom ten konec mi to zkazil. Takové to prozření typu "Ha! To bude vrah, protože si to myslí moje intuice" mi zkazilo celkový dojem. Jinak by to byly hvězdičky čtyři... ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně temný zážitek. Hodně silný zážitek. A hlavně originální téma. V tomhle filmu jsem si ani neodvážil tipnout, jak to skončí. A na posledních dvacet minut jsem si prostě musel sednout, protože do té doby jsem u toho jen tak ležel, ale pak to prostě nešlo… Navíc zde máme trio Eckhart, Moss a Kingsley. A hlavně od Kingsleyho jsem nečekal, že až takhle dobře dokáže zahrát takovou postavu. Takže za mě plný počet. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor který bohužel ke konci ztrácí hlavně naprostou degradací žánru, ten konec byl prostě totálně debilní a hloupej. To ale předtím je solidní film který nabízí zamyšlení. Je zabíjet vrahy zločin? Herci jsou solidní, hlavně Kingsley který tu je fakt zvíře. Bohužel Moss a Eckhart, ten jejich vztah je šíleně špatně napsanej a nezajímavej. Vraždy jsou solidní a i scénář je zajímavej ale prostě to má tak stupidní konec že to silně ovlivnilo moje hodnocení. Film je rozhodně nadprůměrnej. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadeny trojlistok tentokrat nezabranil tomu aby sa z filmu nakoniec vyklula len velmi priemerna zalezitost. V tomto pripade sa dlho rozpisovat netreba pretoze z mojej strany nenachadzam vo filme nic co by sa dalo nejak extra vyzdvihnut alebo pochvalit. Rezia, scenar, kamera, herecke vykony, skratka vsetko plava v cisto cistych vodach absolutnej priemernosti. Vsetkych troch mam ako hercov velmi rad no napriek tomu nie je mozne pochvalit ich v tomto filme. Skratka dalsia hovadinka na zabitie nudy ked nie je po ruke nic ine. Pozriet raz a tym to konci. Take zle aby som niekoho odhovaral aj od tej jednej projekcie to zasa ale nie je. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama