Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (388)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nelogické chovanie postáv nie je jedinou slabinou tohto filmu, na tie sme v béčkach zvyknutí. Problém vidím aj v nesplnení základnej definície thrilleru či hororu. O horore nemožno hovoriť ani v najmenšom, to už trápny seriál Duchovia (1997) bol "strašidelnejší". No a ako thriller chýba filmu niečo nové, niečo, čo sme nevideli, pretože tých hotelových snímkov sme tu už mali mnoho. Film však nemá prekvapenie, zvrat, proste žiadny wow moment. Nabehne na zaujímavú líniu, lenže nedokáže k nej nič pridať. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Žádné veledílo to nebylo. Bál jsem se jen při prvních náznacích. Stále jsem čekal, jak se hlavní duo ubrání, až na ně konečně vlítnou a ono to ani nebylo potřeba. Štvalo mě, jak je furt okatě nechávali. Atmosféra pak už také nulová. Každopádně potěší pár hezky kloktajících skoromrtvol po rozjetí autem. Nenudil jsem se a ňák mi stačilo, že vidím Lukea Wilsona hrát v hororu. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá super, keď sa ale ukáže, že v tom nie je nič nadprirodzené, je to trochu sklamanie a zvyšok je vlastne už len rutina. Že to točila tá istá osoba čo má na svedomí Revízorov by som asi neuhádol, ale sklamaný nie som. Beckinsaleovej a Wilsonovi to spolu sedí a napätie by tiež ušlo, takže také solídne tri hviezdy. Ps: Frank Whaley by už po Pulp Fiction radšej nemal hrávať vo filmoch. Pôsobí to značne parodicky. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Nechte se zmýlit českým názvem, kterej jakoby předurčuje film k tomu, aby dostal odpad!. To rozhodně ne. Po pomalejším rozjezdu nastává maraton napětí a strachu, který vás od obrazovky nepustí ani na malou milisekundu. Místy je překlišováno, to ano, ale film je na koukání hodně dobrej i tak. Rozmýšlím se mezi 3 a 4. Nakonec tedy 4.:) Kate to tam sluší a ten hlavní záporák je fakt hnusák. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Rozhádaný manželský pár narazí na motel, kde se s hosty točí snuff. Solidní a hlavně funkční napínačka, která u mě rozhodně přebyla takové THE STRANGERS nebo ILS. Dobře jsem se bavil a neměl žádný problém vtáhnout se do děje. Určitě i díky sympatickým hercům, namísto nějakých otravných maňasů. Nic světoborného, ale jsem spokojený. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)
  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama