Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

upson 

všechny recenze uživatele

70% :-) JCVD se zbavil křeče a unaveného výrazu, herecky zdatný. Časem zrají jeho kreace jako dobré víno a je použitelný i do větších projektů :-) do budoucna se na něj velmi těším :-) avšak snímku uškodila jak prdelácká lokace východního bloku tak především herci z této rodné hroudy, kteří byli opravdu toporní a samotná rodinka Faydenů také nebourala žebříčky popularity :- / ale je to přeci jen Béčková vlna tudíž se toto musí zákonitě odpustit :-) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Van Damme bude už asi do smrti točiť len video béčka za pár doláčov, ale Six Bullets sa môže zaradiť medzi tie pozeratelnejšie filmy. Príbeh síce neponúkne nič zaujímavé a je to v podstate ďalší Taken len tu nehrá Liam Neeson. Van Damme je poslednú dobu celkom vo forme a protivníkov si tu stále dáva ako tabletky pred cvičením. Nie je to taký tupý film ako to by ste možno čakali, len škoda toho nudného príbehu. Na jedno pozretie fajn. 55% - 3* ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Odvážná stopáž pro vandammovku, kde 2 hodiny nevydrží v poklidu ani jeho skalní fanoušek sledovat záchranu dívky, která vypadá na pětatřicet, mafiány, kteří až příliš věří ostrahovým kamerám a dvojici rodičů, kterým se nedá věřit jejich mateřský cit ani odvaha... Po delší době obstojný Jean-Claude, který přesně pochopil typ filmové postavy, kterou by měl současně ztvárňovat - vysloužilý (bývalý) specialista (v jeho případě tedy legionář), který není úplně charakterně čistý, ale umí využít svých schopností pro dobrou věc. Trošku té psychologie (vyrovnání se z minulostí...ach to klišé) a proměna, návrat do akce, bez nechávání zla na živu. Režisér Barbar..ash, Barnabáš dokonce první půlhodinu nastoluje přívětivé podmínky pro to, abych nesundal ještě plakát s Van Dammem z garáže a mohl napsat, že tak nějak by mu to slušelo, kdyby se ubíral na konci kariéry a nebo začátku velkého návratu. Leč konec filmu se opět dostane do seagalovských kvalit pobaltsko-balkánských reálií a koloritu. Na tohle téma jsem tu už na ČSFD popsal desítky kilobytů, takže nezbývá než doufat, že akční film se již brzy přesune zas do jiné oblasti, kde bude ještě levněji a ještě ohavněji. A synek Kristopher je snad ještě větší neherec, než jeho táta před 20 lety. Chůzi a nohy do "O" mají však úplně stejný. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

To je těžký, když béčkovej, nebo spíš céčkovej, režisér natočí film o něčem,co tu už bylo a k tomu to nenatočí zrovna nejlíp. Hned mě napadlo skvělých 96 hodin, ale co se dá dělat. Teď se všechno točí v Rumunsku, to je pak taky dost znát. Ale na druhou stranu, poslední van Dammovi filmy jsou o poznání lepší, než co točil před lety. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme se rozhodl, že jeho kariéra ještě není v kopru a že s ní něco udělá. Kromě toho, že se objevil v "Expendables: Postradatelní 2", kde byl pro některé jediným, kdo skutečně hrál, a před několika lety natočil film "JCVD", kde vyprávěl sám o sobě a o tom, že sice hrát umí, ale nikdy to pořádně neprodal, až tam, natočil nový snímek "6 Bullets". Nejedná se o snímek, který by byl v žánru něčím naprosto jiným, ale přesto jsou zde určitá pozitiva, která z něj dělají velmi koukatelný kousek. Hrdina rozhodně není kladný, má svoje momenty, ale když je v akci, pořád je tím správným drsňákem, kterého chceme. Sice je to Van Damme, který víc používá zbraně než kopy, ale to neznamená, že by mu jiná role neslušela. Obejde se bez kopů, je prostě člověk, který na to má. "6 Bullets" má celkem provařený příběh, který se ale nesnaží být něčím víc. Rodině je unesena dcera, která má být prodána nějakému bohatému šejkovi. Van Damme je pak váhajícím nájemným žoldákem, který je ale i přes tuto klišovitost snesitelný, hlavně proto, že s věkem mu tu postavu prostě věříte. Nestrhává na sebe zbytečně pozornost, když nemusí, ale dává prostor i ostatním hercům, když je třeba. Osobně jsem rád, že se staré legendy vracejí v dobré světle a jejich film jsou hodně snesitelné. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/klip-muj-strycek-6-bullets-kdyz-se.html ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama