Reklama

Reklama

Jedoucí muži

(festivalový název)
  • Thajsko Mobile Men
všechny plakáty
Krátkometrážní
Thajsko, 2008, 3 min

Recenze (5)

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne o ničom. Domáce video, ktoré by vás nebavilo, ani keby v ňom hrali vaši známi. Vôbec nechápem, ako sa to sem dostalo. ()

Pejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Už i do Thajska se dostal vynález kamery. Dva mladíci neváhali a využili toho, aby si navzájem natočili svoje přednosti. Jeden má triko, kalhoty, boty a svaly, druhý pak několik tetování. Při tetování, podle jekotu dotyčného, došlo zřejmě k porušování lidských práv. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Nič v zlom, ale prvý chlapík mi pripomínal opicu a ten druhý hlúpeho amerického pubertiaka, potom nasledoval nezmyselný záber na bradavku a zmena druhého chlapíka na ďalšiu opicu. Ak mal tento film hlbší význam, tak pardón, nevyšiel. Už prvá minúta tituliek bola zbytočnosť, Európska únia by sa mala zamyslieť, kde vyhadzuje naše peniaze, ale aj tak by sme z nej radšej mali vystúpiť. Toto bol nepodarený thajský film, áno oni si neuvedomujú krásu vonkajšieho sveta, ale aj tak to bol podľa mňa nepodarený film. Keby to bolo tak ako vraví užívateľ AndyLemon, tak by ten film urobili inak, lebo na toto sa mi pozerať nechce. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakási "myšlenka" tam skrytá je, aspoň mi to tak připadá (a ano, přišel jsem na ni, asi), problém je ale v tom, že to působí celé, jako by se AMATÉR pokusil buď o zachycení sebe a svých přátel při cestě autem nebo kdyby se pokusil na něco poukázat a úplně to pokazil. Já mám Weerasethakul celkem i rád, ale tohle není film hodný člověk, co dostal za svoje filmy několik cen v Cannes (včetně Zlaté palmy za Strýčka Búnmího). Opravdu ne. Odpad, bohužel. ()

Reklama

Reklama