Reklama

Reklama

Akční příběh soustředící se na zraněného člověka, který překročí hranici do Mexika s několika miliony dolarů v hotovosti a má v plánu užívat si důchodu v Acapulcu. (Listeroman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Špatný, moc špatný střih. V akčních filmech by se na ně mělo dbát více, protože mohou naprosto zkazit dojem z celé akce. Výstřel do těla, kde se v dalším záběru objevuje jen čistá košile, tohle mi přijde skutečně jako ukázka velmi špatné filmařiny. Jako kdyby jim nestálo za to přetočit i poměrně jednoduchou, statickou scénu, která by měla mít svoje celkem silné vyznění. Je to prostě odfláknuté. Hraje se na efekt, nakopnutí si letí vzduchem a obraz se pěkně zpomaluje, když dojde na sex, tak je to také něžné, protiklad k akci, ale zároveň také překvapivě intimní. Dobré, ale čekal bych něco víc vášnivého. Navíc se divím tomu, že se zde neobjevila ani jedna žena nahoře bez. Jako kdyby se tvůrci akčních filmů rozhodly, že tohle už by bylo trochu moc. Nevím, já si zase říkám, že by to ten snímek alespoň příjemně oživilo, protože jinak tu toho moc není. Scott Adkins očividně nebude můj oblíbený akční hrdina, pořád mi přijde celkem jalový. Takový lepší vyhazovač z nočního klubu, který si sem tam nechá rozbít hubu, aby nevypadal jako Superman. Film je malinko koncipován jako moderní western, kde se věří na údery pěstí i kulek, v centru je jeden chrabrý hrdina, který není úplný klaďas, ale má nějakou tu minulost, no a kolem je navíc spousta Mexikánů, kteří jsou samozřejmě za záporáky. Tedy ne ti obyčejní lidé, ale vůdci. Šestiraňáky zde také najdeme, když už jsme u toho. Krev stříká do všech stran, ale nějak to celé postrádá duši. Je to jako "Desperado" bez vtipu a dobrých hlášek, "Desperado" bez zapamatovatelného titulního hrdiny. Jako ve správném westernu se ale na konci celé městečko přidává na stranu toho prašivého Gringa, aby ukázalo, že už si nenechá diktovat od těch mexických šmejdů. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Ano, neoplývá to příliš kvalitním scénářem, ale co je důležité, snad ani jedna pasáž nenudí! Naopak kecací pasáže nezní trapně, líný pes vypadá vtipně a hlavně přestřelky a bitky jsou nadmíru povedené. A ta písnička v titulcích? Moje srdcová kapela. Tímhle se prostě tvůrci trefili kam měli... alespoň v mém případě. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe Machetta a jeho příběh z mexického prostředí.Za mě atmosférou Mexika a akčními scénami (střelba v úzké uličce například :-) )převýšil film jiné z tohoto prostředí.Film je dobře natočený a nemáte tu nouzi jak o akci tak i nějakou tu scénu co bude lahodit mužskému oku :-).Za mě celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserna hroza. Scenar asi pisal absolvent pomocnej osobitnej skoly ..... neviem si vysvetlit totiz tu uroven demencie a retardacie. Reziser Eduardo Rodriguez asi prilis kukal na filmy ako Sin City alebo na Me Jmeno je Nikdo, lebo sa tu nasli aj prvky tychto snimkov. K tomu priserne dialogy, nudny pribeh. Ako som pisal, ze Christian Slater /True Romance/ mi nikdy nevadil, tak mi po tejto hroze zacina vadit lebo toci jeden hnoj za druhym. Akurat v jednej scene sa trochu zabojovalo, takze odpad sa nekona. 5 % ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento filmek se v mnoha místech až sebeparoduje. Podle mě je to taková vtipná podívaná, která nabídne pobavení, nějakou tu akční scénu a obyčejnej ničím nepřekvapující příběh. Pro fanoušky Scotta Adkinse sice nenabídne choreografické orgie v bitkách (bitek je zde jen pár). Akčí scény tu nějaké jsou, ale taky nic co bysme neviděli jinde a lepší. Přesto se mi to hodně líbilo, protože ten film nejde brát vážně a pobavil mě. Za mě 75 %:) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo v okolí Baton Rouge a Sofie. (Segrestor)
  • Jméno hlavní postavy (Scott Adkins) v celém filmu sice nezazní, ale hned v úvodní scéně je vidět jeho policejní odznak se jménem Johnny Smith. (Heroine)

Reklama

Reklama