Reklama

Reklama

Žraloci na s(o)uši

  • Malajsie SeaFood (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Animovaný film Žraloci na s(o)uši vypráví o dvou žraločích bratrech – malém Pupovi a velkém Juliovi. Poté, co pytláci ukradnou z jejich útesu žraločí vajíčka do gurmánských restaurací, rozhodne se malý Pup stůj co stůj zjednat nápravu a pln odhodlání se vydá na souš, do lidského světa, kam nikdy předtím žraločí ploutev nevkročila. Julius se však začne o osud svého malého brášky na pevnině obávat – a ve speciálním robotickém obleku, který kdysi společně sestrojili, se vydá na souš zachránit Pupa. A když už jednou vyleze na břeh, nenechá si rozhodně ujít příležitost zjistit, jak vlastně chutná opravdové suchozemské kuře – divoká žraločí jízda začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (46)

HappySmile odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs, ta hodina a půl pro měla utrpením. Grafika byla příšerná, jak z nějaké počítačové hry. Lidi vypadali fakt strašně a když už nějakou rybu udělali obstojně, tak si s ní vůbec nevyhráli - s žádnými detaily. Ani třeba bubliny, když ryba vyplula a zamávala ocasem, takže vám to připadlo, že tak nějak pluje ve vzduchoprázdnu. Zvukové efekty taky dost časo opomíjeli. No a ten příběh taky hrůza. Asi chtěli napodobit Nema nebo co, ale vůbec se jim to nepovedlo, děj byl absolutně o ničem. Řekla bych, že se to může líbit leda tak dětem do tří let. ()

ModryPlamen 

všechny recenze uživatele

[spoilery] To, že má nejaký animák podobný príbeh/zápletku ako nejaký iný, ešte prežijem. Ale okato vykrádať Nema v piatej minúte, tak to nie. Konkrétne ide o scénu, kde Nema unesú potápači, len tu sme vymenili Nema za žraločie vajíčka. Inak to isté. Samotné hľadanie vajíčok je už od Nema odlišné, konkrétne vezmeme skafander, dáme doň žraloka a jeho troch sluhov a vydáme sa ním na súš. Nie aby sme hľadali vajíčka, ale Pupa, ktorý práve prekonával rybí rekord v dýchaní na súši. Vydal sa totiž hľadať vajíčka na vlastnú päsť. Okrem toho sme do rybieho animáku pridali kohútov z “kuracích filmov”, čo pôsobí v spojení s podmorský svetom čudne. Na záver bitka so zlými podmorskými krabmi, ktorá nielenže bola zbytočná, ale ani za moc nestála. Ešte som sa bál zelenej propagandy, no úroveň Happy Feet-u to vďaka bohu nedosiahlo. Nemôžem povedať, že som sa nepousmial u niektorých scén s veľkým žralokom, no to “požičiavanie” ten animák pochováva do morských hlbín. ()

Reklama

kersten 

všechny recenze uživatele

Náhodou... napriek nízkemu hodnoteniu a nie najlepším komentárom, som si túto anime aj tak pozrela. A musím povedať že to nebolo až tak hrozné ako to tu ostatní hodnotiaci prezentujú. Animácia bola pekná, aj dej to aký taký malo. Pre deti veľmi vhodný. A preto to aj tak hodnotím. Priemerná rozprávka na nedeľné odpoludnie potešila. ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě to, že Žraloci na souši nejsou prací Pixaru, Dreamworks, nebo Disneyho je zřejmé z každé scény. O srovnávání s takovým Nemem tady nemůže být vůbec řeč, ten je svou jak dějovou tak grafickou kvalitou mnohem výš. Na druhou stranu si myslím, že tento kousek z Malajsie je docela podhodnocen. Přece jen snaha o vizuální stránku tady je, i nějaký ten vtip se občas najde, souhlasím s tím, že mnohé z nich vyzní naprázdno, protože jsou asi většinou pro nižší věkovou kategorii. Scénář filmu taky nepřidává, je bohužel až moc strohý a některý postavy bych asi taky vypustil. Abych ale jen nekritizoval tak ke kladům přidám ještě soundtrack a český dabing, který se po dlouhé době stal kritériem mého hodnocení. (50%) ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Animovaný příběh dvou žraločích bratrů, si pouští fantazii na špacír a žraloky na souš. Ovšem, že to nelze srovnávat s megarozpočtovými filmy od Disneyho a myslím si, že to ani tvůrci neměli v plánu. Taková jednohubka pro ty malinké diváky, neurazí ani nenadchne. (CZ dabing) Rozpočet : $4 miliónů, Tržby: $2,226 miliónů ()

Galerie (70)

Zajímavosti (1)

  • Studio Silver Ant vytvořilo první promo teaser k filmu již v roce 2001, celovečerní snímek však vznikl až o 10 let později. (Raztubyl)

Reklama

Reklama