Reklama

Reklama

Simon Pegg and Nick Frost's Star Wars

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2011, 3 min

Obsahy(1)

Simon Pegg a Nick Frost se rozhodli natočit remake kultovní série Star Wars. Natáčení bohužel nevyšlo podle představ a vznikla pouze tato jedna scéna. (Soundtrack)

Recenze (32)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

... takové bonusové videa tu nemají co dělat. A klidně tam můžou bejt třeba Tom Cruise a Cameron Diaz! Dva šašci (i když moji oblíbení) na téma Star Wars - 0% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Když si představim tyhle dva nerdy,skoro si až řikám,jaká je škoda že nezparodovali celé star wars.Pak si ale vzpomenu na Paula a sem rád že sme zůstali u 3 minutové sérky,která si dělá prdel z nejinfantilnější sci-fi srágory všech dob.Trrrtůůůtůůtůůtýýdýý .-) ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Úplne trápna a nič nehovoriaca paródia na Hviezdne vojny s dvomi chlapíkmi, ktorý sa hádali o zmysloch a štýle z toho filmu, ale pritom na tom nič zábavné nebolo. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pegg s Frostem jsou typičtí zástupci britské parodie a i v tomhle kraťasu dokazují, že pokud je kvalitní inspirace, tak se dá i na minimu prostoru vytvořit dost slušná věc. Není to sice žádný skvost jako třeba Jednotka příliš rychlého nasazení, ale i tak se člověk docela zasměje. Vzniknout celý film, tak by to asi byla slušná sranda. 70% ()

Reklama

Reklama