Reklama

Reklama

Napsáno tužkou

(festivalový název)
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Animovaný
Izrael, 2010, 8 min

Režie:

Yaron Bar

Obsahy(1)

Každodenní cesta vlakem se pomalu mění v noční můru. (Fresh Film Fest)

Recenze (16)

swamp 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Animace mi přišla spíše otravná a autorovo postesknutí nad problematikou všedních věcí ve své zemi je tak trochu znouzectnost, nezdá se vám? Ano, asi to tam mají složitější, ale žijí v tom, ví se o tom - a natočit o tom animovaný kraťas mi přijde trochu laciné. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle mě dostalo. Možná i proto, že jsem v tom viděl něco mnohem víc, než asi chtělo být řečeno... těžko říct! Každopádně na tuhle šílenou jízdu vlakem nikdy nezapomenu, psycho jak řemen. [FFF 2011] ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejná cesta vlakem v sobě skrývá nejrůznější rizika. Ovšem, tahle cesta byla extrémně nudná. Ale podle země původu jsem si říkala, že to nebude jenom tak. Takže opět zapracovala moje zvědavost a já tuhle nudu dokoukala až do konce, ale byl to boj. Za půl hoďky se mi tohle dílo vykouřilo z hlavy a pak už jsem ani nevěděla, na co jsem to vlastně koukala. ()

Ole92 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl asi nejslabší krátkometrážní snímek který jsem kdy viděl. Marně jsem čekal na nějaký zvrat který ale nepříšel.Dokonce jsem shlédnul i celé titulky jestli se třeba ještě něco nestane ale bohužel nic. Tak alespoň jedna hvězdička pro lovkyni mužů, která ulovila ve vlaku svého plešouna. ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

No první část ve vlaku je slušná - dobře vystavěná atmosféra, nicméně od předělu v té zahradě je to už jen nuda, člověk těžko chápe, oč tam jde, možná nějaká alegorie? ... V kombinaci se stylem, jakým je to vyvedené se na to dost obtížně dívá... ()

Czexx 

všechny recenze uživatele

To holení mě rozesmálo, potom se zmalovaná slečna proměnila na Jokera, vandal s nožem, následující tajemný flashback spisovatelky píšící zprava doleva (konečně jsem viděl, jak to vypadá). Prostě taková normální cesta vlakem a skvělá hudba. 8 minut => 80 % ()

Související novinky

Reklama

Reklama