Reklama

Reklama

T is for Toilet

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Velká Británie, 2011, 4 min

Režie:

Lee Hardcastle

Obsahy(1)

Malého chlapce se jeho rodiče pokoušejí odnaučit chodit na nočník. Používání klasické toalety se ale podobá noční můře, i když v jistém smyslu rodičům nakonec opravdu usnadní práci. (DaUr)

Recenze (79)

Jinpachi 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, amatérská tvorba mě láká asi jako záškoláka kouření. Zajímám se o něj delší dobu a také občas přemítám nad tím, že bych také něco mohl zkusit natočit. Obzvlášť když jsem viděl tyto videa, čímž u mě začala ta touha. Řekl bych, že toto je profesionální amatérská tvorba. Nikterak v tom nemůžete hledat bůhvíjaký zázrak, ale že je to skutečně povzbuzující, zvláštní a zvrhlé, ale tak dobře a krásně zvrhle podané, že lidem nezbývá nic jiného, než se dívat a přikyvovat, že ten muž má talent. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas nezaujme ani tak zpracováním ani základní myšlenkou, ale spíše povedenou prací s oběma faktory. Režisérovi se i na poli tak krátkého formátu daří slušně gradovat celý snímek a v závěru dokonce přichází i s jakýmsi vypointováním. Překrásně černohumorný bonbónek a rozhodně jeden z nejpovedenějších snímků ze sbírky ABCs of Death. Pozoruhodně úplné, což není u krátkometrážních filmů pravidlem. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

„It‘s show time!“ Príchodzí otec s hláškou sa javí opitý a už to robí napínavú atmosféru rozhýbanej plastelíny kultovou. A tých hlášok ešte pár je. Transformácia plastelíny do hrozivej potvory je výborná, rovnako ako aj obsahová stránka zahrávania sa s divákom a neskôr krutý, čierny humor v závere. „Call the plumber now... It‘s an emergency!“ ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

No ty kráááso, to jsem byl po dlouhé době překvapený. Animovaným hororům se snažím vyhýbat, tady mě ovšem zlákalo velmi vysoké hodnocení a skutečně krátká stopáž. Tak proč neobětovat 4 minuty? Po první minutě jsem myslel, že dám 2 hvězdičky a to za skvělé zpracování (přece jenom s tím musela být patlačka). Ale ten konec je opravdu jeden velký paradox, který mě přesvědčil o mnohem vyšším hodnocení! To se moc často nevidí. Úderné, brutální, reálné a pro mě zaroveň naprosto nepředstavitelné. Myslím, že jeho rodiče dlouho neusnou :) __80%__ ()

easaque 

všechny recenze uživatele

pokud tohle je jeden z nejlepších kraťasů z ABCs of Death, tak pro mě není důvod se dívat na celý. I když to není tak špatné, tak mě to nechytlo a ani ta animace mě nezaujala. Pokud Vás neodradím, tak se připravte drsný černý humor a kbelíky plastelinové krve a vnitřností ... dobrou chuť! [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama