Reklama

Reklama

Call of Duty: Operation Kingfish

Obsahy(1)

Jedná se o fanouškovský film a uvidíme v něm téměř kompletní tým hrdinů, za které jsme doposud v sérii Modern Warfare měli možnost hrát. (konvax)

Recenze (28)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

skvělé lákadlo vyznačující se všemi rysy perfektní MW série, ale nemůžu dát 5, protože na to by Soap a Price museli vypadat a působit víc badass a cool a hlavně být více podobní herním postavám. Takhle žel ani z jednoho z nich nevyzařuje to charisma, Soap má tlustou hlavu, Price zase příliš chudou a pitomý knír. Aspon že Ghost je perfektní (kdo by taky nebyl, když mu maska kryje celý obličej) a Sandman taky. A doplnění toho, jak se Price dostal tam, kde byl v MW2 potěší. Stejně tak Vladimír a všemi oblíbený generál Shepherd (být to ten z Mass Effect, je to pravda, takhle ironie). Operation Kingfish is a go. Vizuální parádičky by mohl fan filmu závidět kdekdo. A teď prosím chci celovečerní akční nářez.. prosím prosím ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře udělané, to klobouk dolů. Škoda, že mi nejsou jasné souvislosti. Ale před zpracováním musím smeknout, takovou akci může závidět kde jaký válečný celovečerák. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najlepší zo všetkých fan kraťasov na tému COD. Skvelo zrežírovaný príbeh v 7 minutách a celkovo je to dosť dobre a drží sa to hry. Skvelá kamera, akcie, postavy, vizuál, hudba, strih ... len škoda, že je to také krátke. COD by si podla mňa každopádne zaslúžil aby sa dostal na velke plátno. 85% - 4* ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobré fanouškovské video, mít po ruce solidní příběh a dobrý scénář, nebál bych se toho a risknul bych celovečerák. Však není zapotřebí najímat nějaké slavné herce. Tihle kluci by to zahráli možná i líp než Brad Bitt. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Tvůrci očividně kvůli pařbě CoD notně zanedbávali hodiny zeměpisu, za ty Krkonoše v Ukrajině by zasloužili globusem do oka. A sestřelení AC-130ky RPGčkem byla asi snová sekvence, nicméně Kingfish je klasickej moderní fan film se snaživým trikovým studiem a řemeslem v oku. Nic míň, NIC VÍC. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli tomuhle kraťasu doufám, že se značky "Call of Duty" chopí nějaké schopné studio a udělá celovečerní filmovou poctu této herní sérii. Zasloužila by si to. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Za niečo takéto by si tvorcovia, ale aj podporovatelia zaslúžili nakladačku. Boje na Ukrajine a v titulkoch ruskí vojaci. Boje na úrodnej pôde, proti Slovanom, chladnokrvné zabíjanie, ktoré v takýchto hrách gumuje mozgy ľudí a potom sa mnohí neskôr vrhajú do armády a majú ju za dobrú. Je to pudové a pritom takéto hry hrávajú masoví vrahovia, či už tí vnútri krajín alebo tí vyslaní niekam. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší kraťas týkající se COD, který jsem doposud viděl. Žádné amatérské video, ale velmi dobrá profesionální práce. V 6 minutách parádní válečná atmosféra a chuťové a nepřehnané slowmotiony. Kdo je fanouškem série COD, mezi které já patřím, tak si bude jenom libovat. Na konci jsem měl husinu, a to nekecám. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že i když jsem věrným fanouškem série Call of Duty,chtěl jsem nejdříve dát čtyři hvězdy za trochu špatně vybrané herce na postavy Kapitána Price a MacTavishe,ale dal jsem pět,neboť byla akce skvěle natočená.Kdyby možná natočili normální plus minus 90-ti minutový film,mohl být ten film klidně i kasovní trhák,ale stálo by to asi hromadu peněz.Hodnocení:90% ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Výborný doplňující filmeček ke hrám Modern Warfare, který se pyšní vizuálními efekty, za jaké by byl vděční leckterý hoolywoodský válečný velkofilm. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Yeeees, tak toto byl nářez. Call of Duty očekávám každý rok a tento krátký filmeček plný akce, dobrých triků jako z nějakého velkofilmu a prázdných nábojnic parádně doplňuje Modern Warfare 3. A já jen doufám, že někdy v budoucnosti se nějaké filmové studio v Americe rozhodně zfilmovat tuto dnes už kultovní sérii. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenční záležitost, která nutí vytáhnou placku a opět si zahrát. Na fanouškovský snímek až moc podobné videohře, především pak herci! Za těch několik minut to stojí! ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Vynikající postprodukce a díky tomu asi nejlepší CoD filmek, jaký zatím je. Jeho jediné mínus je stopáž, protože za sedm minut (a to minutu trvají závěrečné titulky) jsem se nestihl uplně vcítit do děje... ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanda Call of Duty ze začátku držící se tématikou 2.světové války až po teroristické Modern Warfare které je vyneseno téměř k dokonalosti nemohu hodnotit jinak. Nepamatuji se že bych někdy viděl tak skvělý fanouškoherní trailer jako je tento. ()

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Zrovna když jsem dohrál hru CoD4: MW, která se tak stala mou oblíbenou (už jenom kvůli postavě Cpt. Price), tak jsem dokonce narazil i na tento filmek. Je to rozhodně hodně povedený fan film, ale nemohu tomu dát plný počet hvězd a to kvůli tomu, že herci Soapa a Price mohli být lepší (jak vzhledově tak herecky), sestřelení letadla RPGčkem - to mě i rozesmálo a třešničkou na dortu jsou ty Krkonoše v Ukrajině :D Chtělo by to zahrát další hry z MW série. ()

LukyNike 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně krásným způsobem natočený kraťas. Vždyť ty záběry museli stát víc než u lecjakých normálních filmů. Když se k tomu všemu přidá, že to je obyčejný fan-movie, tak si nižší počet hvězd rozhodně nezaslouží. ()

Reklama

Reklama