Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (362)

plakát

Pod vlivem lásky (2008) 

Má to čtyři hodiny a mě přišlo, že to má ještě jednou tolik. Co na tom, že je to originální, všeho bylo prostě tak nějak moc. Ale vidět se to musí, takový romantický film se jen tak nevidí.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Pro mě nejlepší Shyamalan vůbec, ale ne že bych ho vyhledávala. Zato jsem ráda, že McAvoy dostal šanci v nějakém lepším filmu a nejen v x-menech.

plakát

Modré stíny (2016) (seriál) 

Vůbec se nedivím divákům, kteří po prvním díle nepokračovali, nebo ten první díl ani nedokoukali. Je to tak zvláštně natočené, člověk si na to musí zvyknout. Není to dokonalé, ale rozhodně je to cesta správným směrem, je fajn, že měl kdosi odvahu natočit něco, co se liší. Škoda toho nepochopení od diváctva. Není to prostě prvoplánově líbivé jako Případy 1. oddělení, ačkoliv je mám ráda! V Modrých stínech jsou postavy vykresleny tak nějak hmotněji, realističtěji a ne černobíle. Ale fascinovali mě občasné bizarnosti, které mě odváděli od sledování, např. opilá Melíšková po dvou locích vína, navoskovaná kvestorova podlaha,...

plakát

Ten, který přežil (2015) 

Film pro milovníky zahradničení...ale teď vážně, ten film je bomba. Skvěle vybraní herci a režisér, který to drží pevně v rukou, nechce se věřit, že je to debut.

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

The Big Short si pustím ještě jednou, a pak zase. A to ne proto, že bych spoustě věcí nerozuměla (teda to taky), ale protože jsem si ten film totálně zamilovala. Nepamatuji, kdy naposledy mě takhle film nadchnul. Visela jsem hercům na ústech. Gosling, Bale nezklamali, skvělí. Carell nevadil :-) Nekritických 10/10 "Truth is like poetry. And most people fucking hate poetry."

plakát

Osm hrozných (2015) 

Šla jsem na Tarantina, dostala jsem Tarantina. Žádné překvapení se nekonalo, snad jen, že délka filmu je překvapivě lehce stravitelná, rychle to utíkalo, protože jsem se bavila v podstatě celou dobu. Jsem ráda, že Tarantino patří k těm, na které je spolehnutí. Větší šok jsem měla z chlapíka, který si v prázdném kinosále, sedl hned vedle mě, protože tak to stojí na lístku a přes to nejede vlak:-) Netušila jsem, že může existovat člověk, který je víc posedlý pravidly než já...

plakát

Láska a jiné kratochvíle (2009) odpad!

Nepovedený film po všech stránkách, scenáristicky, herecky, hudebně, ... myslela jsem, že dám aspoň jednu hvězdu za Natálku, ale i ona si vybrala horší chvilku.

plakát

Český žurnál - Pět zrození (2015) (epizoda) 

Když je dokument o zrodu nového života smutný není něco v pořádku a vina toho dokumentu to není.

plakát

We Are Your Friends (2015) 

Doufala jsem, že to nebude moc velká kravina, ale ono mě to bavilo a moc. Byla to povedená podívaná, ne bez kazů, ale na ty teď myslet nechci. Snímek za hodně vděčí hudbě, ale i herci, které až na Zaca neznám, mi sedli. Nevím, co by se muselo stát, abych se stala Zacovou fanynkou, ale od jisté doby mi přestal vadit a vlastně jsem zvědavá, kde se objeví. Snad zase něco s přesahem a myšlenkou!:-)