Reklama

Reklama

Dokument o MS v hokeji 2011 na Slovensku. (oficiální text distributora)

Recenze (51)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Ze tří dokumentů - Návrat mistrů rok 2005, Tým na hraně 2010, a Bronzové halušky 2011. Je tenhle nejslabší. Možná to bude ale tím že to není ta pověstná zlatá, ale jen bronzová placka. Ta by v normálním případě nebyla tak oslavovaná, kdyby jsme na turnaji nehráli nejlepší hokej ze všech a hlavně neporazily dvakrát Rusko. Ještě teď si dokážu vybavit všechny naše zápasy jak šli za sebou. A hodně nezapomenutelných momentů např. mizernou hru ruska, hatt-rick Jardy Jágra ve ČF proti USA, naší "skoro" domácí atmosféru a nebo zákroky obra Arťuchina. Ovšem jedna hořká příchuť tady je, a to je letecké neštěstí z 7.11.2011. Rachůnek, Marek, Vašíček - Nikdy nezapomeneme! Já osobně pokážde když se budu dívat na hokej, tak si na kluky vzpomenu. ()

lena60 

všechny recenze uživatele

S tím, že je dokument o něco slabší než loňský Tým na hraně, souhlasím. Nicméně i tak se jedná o standardně perfektně odvedenou práci sportovní redakce ČT v čele s Robertem Zárubou. Kromě kompletního přehledu zápasů naší reprezentace nechybí ani připomenutí dalších nezapomenutelných okamžiků MS (florbalová finta při gólu Fina Granlunda, dojemné loučení Pavola Demitry se slovenskou reprezentací, Rachůnkovo vyražení plexiskla Rusem Arťuchinem...). Vše doplňují vzpomínky našich hráčů (Eliáš, Jágr, Pavelec, Plekanec, K. Rachůnek) na jednotlivé momenty MS. V kontextu s leteckou tragédií ze 7.9. 2011 mimořádně smutná podívaná, při které mrazí v zádech... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stačil jeden nepodařený zápas a toužebně očekávané zlaté halušky nám zbronzověly. Takový je sport, ale na Slovensku naši hokejisti hráli skvělý hokej a přestože na jejich medaili paměť fanouška za pár let spolehlivě zapomene, tak tento dokument je pro hokejového fandu povinností. Vyloženě jsem si užíval zrychlování a zpomalování záběrů, při kterých byla maximálně přehledně ukázána cesta puku do sítě a ti, kdo si chtějí připomenout hopsající stadiony, Pavelcovu gymnastiku, Granlundovu fintu, Jágrovy trenýrky či fair-play hru dobráka Arťuchina, se mohou mrknout na http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10127552941-hokej/21147129805-bronzove-halusky/. ()

TheMe 

všechny recenze uživatele

Hltám veškeré dokumenty o velkých sportovních akcích. Jsou to videa, která jsem ochoten shlédnout asi úplně nejvícekrát ze všech. Rozhovory s hráči jsou vždycky atraktivní zpestření obyčejných sestřihů a konkrétně v tomto případě s Karlem Rachůnkem, to je opravdu nářez, když si člověk vzpomene jakou chvilku potom už se Karlík odebral do říše, kde ho nebolí přetrénované nohy. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Hokej je krásný sport, který má obrovskou sílu a už každoročně stmeluje na MS národ. Výhrady rozhodně jako fanoušek tohoto sportu nemám rád jsem si zavzpomínal a jen doufám, že bronzová medaile z tohoto mistrovství světa nebude nikdy zapomenuta (jak zde trefně někteří hráči konstatovali) tak jako to co pro český hokej udělalo tragicky zesnulé trio Marek, Rachůnek a Vašíček... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Tento snímek byl věnován Karlu Rachůnkovi, Janu Markovi, Pavolovi Demitrovi, Josefu Vašíčkovi a všem, kteří zahynuli při letecké katastrofě 7. 9. 2011. (Dzvandzi)
  • Karel Rachůnek, který v dokumentu vystupuje, zemřel 3 dny po natočení při leteckém neštěstí týmu Lokomotivu Jaroslavl 7. 9. 2011. (Danm)

Reklama

Reklama