Reklama

Reklama

VOD (1)

Bobby (Peter Facinelli) je newyorský kapsář, který se jako burzovní makléř poflakuje po městě. Osud ho ale svede dohromady se spravedlností, když se snaží ukrást odznak newyorskému detektivovi (Michael Madsen), což hrozně naštve jeho zlomyslného a manipulativního překupníka (Vincent Gallo). Při hraní nebezpečné hry na kočku a myš se Bobby žene do ještě větší výzvy: nedávno jednu noc strávil s Lucy (Jaimie Alexander). Tři měsíce po jejich vášnivé aférce musí Bobby čelit skutečnosti, že Lucy je těhotná. Náhle se v jeho životě střetnou dva zcela odlišné světy a Bobby tak musí přehodnotit svůj dosavadní život plný chybných kroků. Ve městě, kde býval dříve neviditelný, je nyní velmi na očích a jde po něm policie. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

No já si myslím, že je to hodně v pohodě podívaná. Já jsem se bavila, dokonce jsem se i zasmála. Akorát bych to asi nedoporučovala lupičům a podobným lidem, jelikož se akorát přiučí nějakým technikám. Peter Facinelli je opravdu charismatický chlap a docela mě zaujal, i ty jeho laskavé oči. :D Musím ale uznat, že i Christy Carlson Romano má něco do sebe. Rozhodně jsou všichni herci příjemní a jsou skvěle vybráni. Kdo by řekl, že z "kusovky" se vyklube něco víc.. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ta část, kdy Bobby plení ulice, je opravdu výtečná - vtipná, rychlá, dobře sestříhaná, akční. Pak ale nastupuje prvek romantiky, morálka, zodpovědnosti, a celé je to v háji (jsme zase v zaběhlých kolejích). Skvěle provedenou zlodějinou mi to dost připomnělo Kapsáře. Od poloviny filmu jsem měl nevím proč za to, že Jaxe hraje skvěle namaskovaný Woody Harrelson (ve skutečnosti je to Vincent Gallo). Druhý zhlédnutý film v krátké době s Michaelem Madsenem (toho chlapa nemůžu vystát, herecky mu nevěřím ani půjčený brejle). ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Poměrně nepříjemný film. Od začátku kamerou, filtry a střihem, trochu i hudbou, posléze i rozplizlým tématem, podivnými záběry a podivnými scénami, vyloženě nesympatickými herci... Přišlo mi, že postavy se chovají tak nějak... jak to říct slušně? Jako ze zvláštní školy? Tak nějak. Tenhle film mne tedy minul nejen obloukem, ale i jinou galaxií. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová romanťárna řízlá zlodějskou kriminálkou. Nci zvláštního, už vůbec překvapujícího a třeba závěr je hodně předvídatelný, ale na druhou stranu vah se dá položit příjemná stopáž, slušné tempo a celkem solidní obsazení. Je sice fakt, že bych si dokázal v hlavní roli představit někoho lepšího, než teplopíra z Tvajlajtu, ale zase tak moc mě neiritoval, v čemž výrazně pomáhalai Jaimie Alexander, která mě prostě baví, a vlastně i Michael Madsen, který tu má sice jen pár štěků, ale i tak potěšil. 65% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemně rychle strávených 89 minut. Hodina a půl utekla hodně rychle, hlavně díky první třetině, kdy se prakticky neděje nic jiného, než krádeže hlavního hrdiny. S přibývající stopáží už tempo radikálně opadá, ale na hodinky jsem se nepodíval ani jednou. Peter Facinelli ani Jaimie Alexander se na mém radaru nikdy neobjevili (a to se po Loosies také nezmění), ale jejich pasáže byly překvapivě o mnoho líbivější než části s Williamem Forsythem a Michaelem Madsenem, u kterých se nedá hovořit ani o "cool faktoru", který se většinou s přítomností podobných osobností dostavuje. Na Loosies se určitě rychle zapomene, tu hodinu a půl ukrojenou z mého volného času ale nelituji. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v New Yorku, na Manhattane a v štáte Rhode Island. (MikaelSVK)
  • Počas jedného z rozhovorov prirovná Tom Edwards (William Forsythe) Nicka Sullivana (Michael Madsen) k "Drsnému Harrymu", čo je odkaz na rovnomenný film s Clintom Eastwoodom z roku 1971. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama