Reklama

Reklama

VOD (1)

Bobby (Peter Facinelli) je newyorský kapsář, který se jako burzovní makléř poflakuje po městě. Osud ho ale svede dohromady se spravedlností, když se snaží ukrást odznak newyorskému detektivovi (Michael Madsen), což hrozně naštve jeho zlomyslného a manipulativního překupníka (Vincent Gallo). Při hraní nebezpečné hry na kočku a myš se Bobby žene do ještě větší výzvy: nedávno jednu noc strávil s Lucy (Jaimie Alexander). Tři měsíce po jejich vášnivé aférce musí Bobby čelit skutečnosti, že Lucy je těhotná. Náhle se v jeho životě střetnou dva zcela odlišné světy a Bobby tak musí přehodnotit svůj dosavadní život plný chybných kroků. Ve městě, kde býval dříve neviditelný, je nyní velmi na očích a jde po něm policie. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ta část, kdy Bobby plení ulice, je opravdu výtečná - vtipná, rychlá, dobře sestříhaná, akční. Pak ale nastupuje prvek romantiky, morálka, zodpovědnosti, a celé je to v háji (jsme zase v zaběhlých kolejích). Skvěle provedenou zlodějinou mi to dost připomnělo Kapsáře. Od poloviny filmu jsem měl nevím proč za to, že Jaxe hraje skvěle namaskovaný Woody Harrelson (ve skutečnosti je to Vincent Gallo). Druhý zhlédnutý film v krátké době s Michaelem Madsenem (toho chlapa nemůžu vystát, herecky mu nevěřím ani půjčený brejle). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

To je tak dezkej pocit, když si pustíte film, nic od něj nečekáte, a on se z něj vyklube sice nijak zvláštní nezávislák, který vás ale baví, který má být komedií, ale zas tolik se nezasmějete, ale sem tam má nenásilně vtipnou atmosféru a neobsahuje žádné umělé vtipy. Akční je tak akorát, jen co vyžaduje děj, lehočce říznutý romantikou, a ještě jim to všem žeru; nebál bych se říct, že mi to dlouhou dobu připadalo jak příbeh ze života. Nakonec se dostane i na klišé, trochu pohádku, pár zápletek už jsem viděl někde jinde, něco je dost na vodě, 90 % času je ticho (ale jinak je hudba pohodová) - ale dohromady si odnáším příjemný zážitek, za který dám průměrnému filmu 4*. # příběh 7 | hudba 3 | humor 3 | akce 5 | napětí 2 | pustil bych si znovu 7 ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romantická jednohubka, ktorá na prekvapenie pobaví. Má dobrý dej, spád, zaujímavé zauzlenie a skvelé vyriešenie prekérnej situácie. Dramatická zložka je doplnená interestantným romantickým prvkom dvojice, ktorá mi neprišla dvakrát atraktívna, ale chémia tu nejak fungovala. Hoci nejde o veľkohollywoodsky trhák, zaujme dostatočne. ()

Lewisek 

všechny recenze uživatele

Konečně romantická komedie plná adrenalinu. Film působí celkem příjemně, ale nečekejte žádné umění, jde spíše o takový mainstream, ale rozhodně by vás neměl zklamat. Herci jsou fajn, příběh taky, jen je škoda toho nelogického jednání vyšetřovatelů a policajtů, kteří se chovají absolutně iracionálně, ale nejde o krimi film, takže to jim celkem odpouštím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová romanťárna řízlá zlodějskou kriminálkou. Nci zvláštního, už vůbec překvapujícího a třeba závěr je hodně předvídatelný, ale na druhou stranu vah se dá položit příjemná stopáž, slušné tempo a celkem solidní obsazení. Je sice fakt, že bych si dokázal v hlavní roli představit někoho lepšího, než teplopíra z Tvajlajtu, ale zase tak moc mě neiritoval, v čemž výrazně pomáhalai Jaimie Alexander, která mě prostě baví, a vlastně i Michael Madsen, který tu má sice jen pár štěků, ale i tak potěšil. 65% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v New Yorku, na Manhattane a v štáte Rhode Island. (MikaelSVK)
  • Počas jedného z rozhovorov prirovná Tom Edwards (William Forsythe) Nicka Sullivana (Michael Madsen) k "Drsnému Harrymu", čo je odkaz na rovnomenný film s Clintom Eastwoodom z roku 1971. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama