Reklama

Reklama

Hambuster

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Akční
Francie, 2010, 7 min

Obsahy(1)

Hambuster je původně studentský krátkometrážní, 3D animovaný film pojednávající o situaci, kdy se váš oběd vzepře vašemu původnímu úmyslu sníst jej a naopak začne přiživovat záměr sníst vás. Můžete utíkat, můžete křičet a můžete se zoufale snažit varovat ostatní, ale nikdo vás neuslyší, nikdo vás nebere vážně. (radekgfx)

Recenze (45)

krumpac007 

všechny recenze uživatele

Výborný animovaný kraťas, který je úplně jiný, než např. Pixarovky, ale není o nic horší. Ba naopak. Konečně tu máme něco originálního a mnohem víc ošklivého, než roztomilého. Mrzí mě nízký počet hodnocení a celkové nízké povědomí o tomto kraťasu, který určitě stojí za vidění. Řadím ho mezi jeden z nejlepších animovaných kraťasů, co jsem kdy viděl. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Surrealismus žije - aneb do nechutných extrémů dovedená parodie na všechny katastrofické filmy světa. Je to odporné, drzé a odvážné, ale úplně si nejsem jistá, co tím chtěli tvůrci vlastně říct. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Som zaskočená, že toto spáchali " kreveťáci ". US " f*ckfood " každým coulem a tie odpozerané amerikánsko - filmové šlehy Ma odkopli od taniera do nekonečna. Možno Buster , ale určite nie Ham ! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hamnurgery útočí. Proč ne? Když je to prdel. Zábavnej animovanej kraťas kterej by si dle mýho názoru zaslouží víc jak 7minut. Bral bych klidně i celovečerák. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Příběh o vražedných hamburgerech, kteří se stávají čím dál tím více většími a nebezpečnějšími, aneb fast foody škodí zdraví!. Ke shlédnutí zde. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se člověk dostane k něčemu, u čeho se autoři trochu odvážou a nebojí se i ne zcela korektních věcí. A krátkometrážní formát k tomu přímo vybízí! Hambuster je jedním z takových filmečků a je to mňamka. ;) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus byl ten konec až moc ujetý, Ale jinak celkem fajnová francouzská blbost. Hamburgery nejím a po tomhle s nimi určitě nezačnu. Začátek byl ale hodně dobrý, tempo i atmosféra na výbornou. Po animační stránce si taky nemůžu stěžovat. Jenom se dle mého názoru nechali tvůrci v závěru až moc unést, že už to ani hezké ani zábavné nebylo. Ale určitě se nenechte od jeho zhlédnutí odradit. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Útok vraždících hamburgerů, aneb stěžejní snímek žánru food and revenge, kterému vraždící vánoční stromečky nesahaj ani po spodní housku. Tvůrci nás zábavnou formou seznamují s americkým životním stylem a tamnějšími kulinářskými specialitami. Velmi poučné. | ► Hambuster ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od toho vůbec nic, ale tohle je dokonalé a přitom tak ujeté. Dokonale ujeté! :D Až katastrofický animovaný horor, kde jeden skvělý nápad střídá druhý a s parádním závěrem. :D ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Koľko to má? K dnešnému dátumu, pekných 8 rokov. To mi dáva za pravdu, že to buď nikto nevidel, alebo obyvateľov tejto planéty neodvráti od chodenia do slávnych fastfoodov ani hrozba nukleárnej vojny. Dobrú chuť! ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Haha, odplata Fast Foodů, Čízová apokalypsa! Jelikož to je francouzská produkce, ještě to beru. Jak by se toho chopili Amíci, je dost pravděpodobný, že by to končilo happy endem typu "Všichni tlustí Američané se spojili a veškeré krvelačné fast foodové speciality seržali na posezení" A beztak po tom ještě měli hlad :D I tak je v tom jasné a velké poselství, kam dnešní uspěchaný svět, plný těchto zařízení, spěje. ()

Reklama

Reklama