Reklama

Reklama

VOD (1)

Když přijde malý chlapec Will úplně o všechno, udrží ho nad vodou fotbal. A proto se největší fanoušek klubu FC Liverpool vydá na vlastní pěst na finále ligy mistrů... Ačkoliv je Will ještě malý chlapec, za jeho krátký život ho potkalo mnoho bolesti. Umřela mu maminka, z čehož se tatínek zhroutil a nedokázal se o něj postarat. Od té doby žije Will v internátní škole. Co mu zbylo, je láska k fotbalu a výtvarný talent. Jednou se mu zdálo, že jeho oblíbený tým FC Liverpool vyhraje v lize mistrů. Tehdy se ve škole nečekaně objevil Willův otec, chce se o svého syna opět starat. Tak chlapci svítá na lepší zítřky. Protože má syn rád fotbal a otec chce dohnat, co zameškal, koupí lístky na ligu mistrů. Celý svět se rázem promění, chlapec je zas se svým tatínkem a může vidět na vlastní oči, jak hraje jeho milovaný tým. Jenže radost netrvá dlouho, tatínek náhle zemře. Willovi zůstane jen bolest v srdci a lístky na zápas. Rozhodne se, že nezahodí tu jedinou radost, která mu zbyla, chce utéct ze školy a vydat se sám do Turecka na finále ligy mistrů, chce vidět svůj tým zvítězit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Spíše než kvalitní film se jedná o velkou pohádku, kde si jde chlapec za svým snem přes velké životní překážky. Jako nápad určitě dobrý, kór pro mě, jakožto fotbalového fanouška. Musím ale Perrymu vytknout, že zakomponoval do svého díla až moc negativních scén. Nejprve smrt matky, později i otce. Poté útěk ze školy, falešné lístky či vybuchnutí nášlapné miny. Opravdu Will neměl na růžích ustláno, ale nakonec se mu podařilo splnit si snem. Přišlo mi i hodně nepravděpodobné jednání a chování některých lidí, tak že toho pozitiva tam nebylo tolik. Dále jsem postrádal i nějaké reálné záběry ze zápasu či z tribuny, ale nic. Celkově jsem se vůbec nenudil, jen to byla velká pohádka. Nejprve sem chtěl dát dvě hvězdičky, ale po zjevení Kennyho Dalghise, Stevena Gerarda a Jamieho Carraghera na konci filmu musím dát o hvězdičku více - 50%. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Pro mě jakožto již od dětství velkého fanouška tohoto klubu z Anfield Road skvělý film o skvělém klubu. Dokazuje to, jak velkým a populárním klubem Liverpool FC je, když se o něm točí filmy. Příběh je takovou pohádkou o cestě obyčejného malého kluka, který si chce splnit svůj sen a dostat se na finále Champions League do Instanbulu. Žádná z překážek na cestě ho nezastaví a jeho příběh, jakožto asi policií nejhledanějšího dítěte, se stane populárním po celé Evropě. Pokud zrovna nefandíte červenému klubu od řeky Mersey, nebo neholdujete fotbalu, nemusí Vás příběh nějak obzvlášť pohltit. To ale není můj případ, takže za mě jedině plný počet bodů. Velice potěší i menší vedlejší role liverpoolských legend Stevena Gerrarda, Jamieho Carraghera a Kennyho Dalglishe. V závěrečné scéně, když zpívá celý stadion hymnu You´ll Never Walk Alone, běhá mráz po zádech. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Dokud se nějaký film dotýká fotbalového Liverpoolu, musím jej prostě vidět. Není to sice ryze sportovní film, nicméně je to film o jedenáctiletém fanouškovi FC Liverpool, který udělá téměř vše pro to, aby se dostal z anglického kláštera pro sirotky do tureckého Istanbulu na životní zápas snů svého milovaného klubu. Tento rodinný film má jiskru, vtip, dojemné momenty a pro fotbalové fanoušky a milovníky FC Liverpool i pár záběrů ze zápasů tohoto slavného klubu. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Liverpoolu určitě úžasný film, kdy si mladý fanoušek number one plní sen. Jenže já liverpoolu nefandim a pravděpodobně nikdy nebudu. Takže to hodnotim jako obyčejnej snímek, kterej je moc hezky natočenej. Klučina to zahrál přesvědčivě. Akorát ta cesta Vám přijde naprosto neuvěřitelná, děj je předvídatelný a konec ohromně přehnaný. Koukatelný to ale je a určitě se pobavíte. 65% ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Je to sice ždímačka slz, ale nějak mi to sedlo. Ten klučík a jeho kámoši z církevní školy, hlavně jejich dialogy, ty neměly chybu. Příběh ,,Zorana Zoranoviče" mě nijak za srdéčko nevzal, ale zase ho hrál velkej sympoš. Když nebudeme přemýšlet (v tomto případě,ani nechceme) nad pravděpodobnostmi - milej, příjemnej film, který vykouzlí úsměv na tváři. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama