Reklama

Reklama

VOD (1)

Když přijde malý chlapec Will úplně o všechno, udrží ho nad vodou fotbal. A proto se největší fanoušek klubu FC Liverpool vydá na vlastní pěst na finále ligy mistrů... Ačkoliv je Will ještě malý chlapec, za jeho krátký život ho potkalo mnoho bolesti. Umřela mu maminka, z čehož se tatínek zhroutil a nedokázal se o něj postarat. Od té doby žije Will v internátní škole. Co mu zbylo, je láska k fotbalu a výtvarný talent. Jednou se mu zdálo, že jeho oblíbený tým FC Liverpool vyhraje v lize mistrů. Tehdy se ve škole nečekaně objevil Willův otec, chce se o svého syna opět starat. Tak chlapci svítá na lepší zítřky. Protože má syn rád fotbal a otec chce dohnat, co zameškal, koupí lístky na ligu mistrů. Celý svět se rázem promění, chlapec je zas se svým tatínkem a může vidět na vlastní oči, jak hraje jeho milovaný tým. Jenže radost netrvá dlouho, tatínek náhle zemře. Willovi zůstane jen bolest v srdci a lístky na zápas. Rozhodne se, že nezahodí tu jedinou radost, která mu zbyla, chce utéct ze školy a vydat se sám do Turecka na finále ligy mistrů, chce vidět svůj tým zvítězit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Diego 

všechny recenze uživatele

*Spoiler* Jako překladatel tohoto filmu nemůžu být moc objektivní, ze začátku mi to přišlo moc naivní, prvky komedie se tam míchájí s dost smurnými situacemi, sám Will prohodí větu typu "až budu starší, tak mě syročinec vyhodí na ulici" , pak tu máme smrt otce, smrt dítěte v minové oblasti, uff rodinný film?:)) Ale nějak to do sebe zapadá a celkový dojem je velmi dobrý. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Dokud se nějaký film dotýká fotbalového Liverpoolu, musím jej prostě vidět. Není to sice ryze sportovní film, nicméně je to film o jedenáctiletém fanouškovi FC Liverpool, který udělá téměř vše pro to, aby se dostal z anglického kláštera pro sirotky do tureckého Istanbulu na životní zápas snů svého milovaného klubu. Tento rodinný film má jiskru, vtip, dojemné momenty a pro fotbalové fanoušky a milovníky FC Liverpool i pár záběrů ze zápasů tohoto slavného klubu. ()

Reklama

balcazar 

všechny recenze uživatele

Aj keď o Liverpoole, ktorý je hlavným nepriateľom môjho obľúbeného klubu, nemôžem si pomôcť. A to napriek tomu, že som si v úvode hovoril: tomuto mám dať vyššie hodnotenie ako priemerné? Je to futbalová rozprávka, pri ktorej nemôžete hľadieť na (ne)reálnosť situácií. Potom sa vám podarí žiť s hlavnou postavou, ktorá namiesto Otčenášu odriekava You'll never walk alone. Palec hore za detské postavy, ktoré sa po odchode Willa ocitli vo "vojenskom režime". Možno mohli dostať ešte o kúsok viac priestoru, to bola poriadne hlboká studnica hlášok. :) ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Velká opravdu velká pohádka, která má pro Liverpoolského fanouška zvláštní náboj. Vidět to asi jako nefotbalový fanoušek nebo alespoň jako fanoušek já nevím Chelsea, tak by se mi tento film asi moc nelíbil. Jenomže jsem Liverpoolský fanoušek a tak musím dát této pohádce plný počet. Přitažené za vlasy a to tak že opravdu hodně, ale vůbec mi to nevadí. Tvůrcům všechny palce nahoru, jen tam mohlo být na konci video s goly :D ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Spíše než kvalitní film se jedná o velkou pohádku, kde si jde chlapec za svým snem přes velké životní překážky. Jako nápad určitě dobrý, kór pro mě, jakožto fotbalového fanouška. Musím ale Perrymu vytknout, že zakomponoval do svého díla až moc negativních scén. Nejprve smrt matky, později i otce. Poté útěk ze školy, falešné lístky či vybuchnutí nášlapné miny. Opravdu Will neměl na růžích ustláno, ale nakonec se mu podařilo splnit si snem. Přišlo mi i hodně nepravděpodobné jednání a chování některých lidí, tak že toho pozitiva tam nebylo tolik. Dále jsem postrádal i nějaké reálné záběry ze zápasu či z tribuny, ale nic. Celkově jsem se vůbec nenudil, jen to byla velká pohádka. Nejprve sem chtěl dát dvě hvězdičky, ale po zjevení Kennyho Dalghise, Stevena Gerarda a Jamieho Carraghera na konci filmu musím dát o hvězdičku více - 50%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama