Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Škola ani vysněná kariéra herečky se mladé studentce zatím nedaří. Nový a prostorný byt se zdá jako dobrý nápad. Dům má ale svá tajemství a dívka se jednoho dne probudí v neznámém sklepě, připoutaná k posteli. (Margay)

Recenze (14)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Konečně hrdinka, které se bez výhrad fandit a jejíž jekot neleze na nervy. Oproti ní padouch na nervy leze, ale takovým tím správným způsobem a nakonec člověk i chápe, proč to všechno dělá. I přesto, že se odehrává vesměs ve sklepě či v bytě nad ním, má film hodně solidní tempo, takže se v něm ztratí i těch pár zakopnutí, která podobně laděným thrillerům/hororům patří. Za mě velká spokojenost. 80% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vydarený thriller na tému únos, v ktorom jeden retard unesie mladú študentku, pripúta ju k posteli kdesi v pivnici, a popritom zabije každého, kto mu príde do cesty. Nakrútené je to kvalitne, herci sú sympatickí, no hlavný záporák sa tradične chová ako trubiroh (nie a nie, aby si tú holku dokázal udržať "na reťazi"). Hlavne že má film celkom svieže tempo a neustále sa v ňom niečo deje, takže ubehol dosť rýchlo. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělý thriller! ! Tohle je něco pro mě ! Claustrofobia je byť "malý" tak velmi sympatický, moderní, adrenalinově zběsilý thriller, který se řítí dopředu jako vlak s rychlostí 100 km/hod. Napětí s filmu srší v plném proudu, divák si nemůže pomalu ani vydechnout, protože zde se neustále něco děje ! Stačí překousnout nelogické chování hlavní hrdinky a budete se bavit bravůrně. 80% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Sice se pořád něco děje, ale je to jak na kolovrátku a hlavně demence hlavní hrdinky dává fandit spíš přihřátýmu exotovi, kterej ji drží ve sklepě pod gučem, takže jako thriller je to použitelný jen tak v týdnu po 22. hodině na komerčním kanálu televize. Nic moc, ale přežít se to dá. 50% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jop, tak tohle se mi moc líbilo. Celou dobu se furt něco děje, výběr herců parádní, napětí až do samotného konce. Sice né moc originální a sem tam nějaká nelogičnost, ale co. Na Nizozemský Horor velká paráda. Velký + za hlavní hrdinku, která se mi moc líbila. Silné 4*, doporučuji. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Nie príliš originálne, ani prekvapivé, či napínavé. Na holanďanov slušné ale inak iba slabší priemer, ktorý sa však na TV obrazovkách rozhodne nestratí. Obsah: Eva ktorá študuje veterinu sa nasťahuje do svojho nového bytu. Krátko nato sa mladá dievčina prebudí neznámo kde, pripútaná a vydesená... ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Z nizozemské produkce jsem toho zatím mnoho neviděl, ale nejen proto u mě tento thriller zatím vede hitparádu nizozemských filmů. Není to samozřejmě nic přelomového, ale solidně šlape, občas u něj zamrazí a děj se nevleče hlemýždím tempem, takže to pěkně odsýpá. Zápletka má jistou originalitu, byť je to jen další variace na téma šílenec a jeho sklep, ale přesto to tvůrci vymysleli chytře a má smysl se na to koukat. Takovýchto thrillerů se dá točit spousta a určitě se dají točit o něco lépe, zároveň však také o mnoho a mnoho hůře, takže já jsem spokojen. Snad bych si jen lehce povzdechl nad drobnými nelogičnostmi ve scénáři, ale na druhou stranu kdyby hlavní hrdina v tomto typu filmu při první příležitosti záporáka nejen srazil k zemi, ale neutíkal by a dorazil by ho, dokud se nemůže bránit, tak o čem by to pak bylo... Hlavně pak doma přeměnu sklepa na byt pro pěknou dvacítku sami nezkoušejte a ve sklepě ubytovávejte výhradně brambory. ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný thriller.Hlavní herečka pro mě velice nesympatická, ale vesměs se na to dalo dívat.Mělo to akci, do konce i napětí a tak nějak mi to fajn sedlo. ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se moc nepovedlo,snad jen posledních 15-20 minut snese přísnější měřítko,ale né zase moc veliké.Celkem nudný Thriller z produkce Holandska,kde žádný herec nepodal super výkon,no on to nebyl snad ani výkon.Ale stupidní výkon podal detektiv,to byl snad výherce nějaké soutěže na ulici a měl to jako výhru,zahrát si ve filmu,jinak to nemůžu popsat.Jedním slovem nudné... ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Všetko má byť dokonale premyslené, ale vždy sa vyskytnú nereálne školácke chyby, ktoré majú držať príbeh prekvapivý. Ako u vraha, tak aj u policajta. Toto ma vždy nasere, keď autor nevie udržať zápletku napínavú, začne vymýšľať blbosti. ()

Reklama

Reklama