Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (362)

plakát

Vanilkové nebe (2001) 

Nemůžu napsat nic jiného, než jen že skvělý film.Nevěděla jsem co mám od toho čekat a konec byl super. :-) Tam mi to navýšilo o hvězdičku.A přesně vím, jakou možnost bych zvolila.

plakát

Mrtvá hlídka (2002) 

Téma dobré, ale to zpracování nic moc, vůbec mě to neudrželo v pozoru, dost škoda !

plakát

Ten den přijde (2016) 

Musím říct, že tenhle film mě opravdu dojal, kluci byli perfektní a chvílemi mi jich bylo hodně líto.Ředitele ústavu bych musela vynést v zubech, za to co dělal a jak to vedl, protože na to bych nervy rozhodně neměla.Na film se mi dívalo dobře, s napětím a hlavně, že to nějak slušně dopadne.Hold moje oblíbené Dánsko opět nezklamalo.

plakát

Růžový panter (2006) 

Steve Martin je prostě dobrý borec, mám ho ráda a tady mě neskutečně bavil. Mohla bych si pustit určitě vícekrát.

plakát

Labyrint - Série 2 (2017) (série) 

Ze začátku trochu pomalejší rozjezd, tak jsem si říkala, že první série byla přece jen lepší.Ke konci už více dílů stálo za to a bylo to fajn, takže za mě spokojenost.

plakát

Pasažéři (2016) 

Taková vesmírná romantika, ano když si představím, že svůj život bez smyslu prožiji se svým panem božským ve vesmíru, na vesmírné loďi, kde budeme hrát basketbal, tančit, plavat a dívat se na vesmír.Nikde nikdo.Možná to zní hezky.Oproti tomu shonu na naší planetě zemi.Něco to do sebe mělo, ale moc mě to nezaujalo, prostě jsem jen koukala a dokoukala.

plakát

Stefanie (1995) (seriál) 

Mě to v dětství vždy zabavilo ...:D :)

plakát

Dokonalé dítě (2007) (TV film) 

Takový malý, zákeřný parchant :) ale mohlo to být záživnější, škoda.

plakát

Na cestě - Na cestě po Porýní-Falcku (2008) (epizoda) 

Menší ukázka toho, jaké krásy náš čekají, když se vydáme do Porýní-Falc.Opravdu nádherné místo, kdo viděl, tak ví a kdo nebyl, neví o co přichází.Musím říct, že je tam mnohem více zajímavých věcí a neuvěřitelných míst, které stojí za navštívení.

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Komedie ? Určitě ne.Romantické...? Moc mi nepřišlo.Vetchý ?Ano, toho můžu a kdyby tam nehrál, tak opravdu nudný film.Podruhé určitě ne, Ema stačila fakt jednou.Třetí hvězdička jen opravdu za Vetchého, protože je prostě sympaťák.