Reklama

Reklama

Would I Lie to You?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Velká Británie, 2007, 30 min

Účinkují:

Angus Deayton, Rob Brydon, David Mitchell, Lee Mack, Miles Jupp, Fiona Bruce, Jo Brand, Russell Howard, Greg Davies, David O'Doherty, Jon Richardson (více)
(další profese)

Diskuze

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Výbornej díl. Vic a Bob budou v novoročním Big fat kvízu ... ale prý se drželi dost při zemi :(

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Ten šestej díl bude celkově hodně zajímavej. Susie a Stacey, snad to nebude příliš krutý.

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

Netradičně v pondělí 20. 11., a po netradičně (/nezdravě) dlouhý pauze, je WILTY zase zpátky! Vykopne to velkolepě debut Eda Ballse (:D) a v šestý řadě po sobě nebude chybět prolhaná legenda Boba Mortimera. Těšim těšim!

Bonaparte.

Bonaparte. (hodnocení, recenze)

WILTY? Nope! kanál na Youtube, kde je většina rozkouskovaných dílů do jednotlivých příběhů, navíc jsou téměř u všech vytvořeny i EN titulky. Super show!

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

Při vánočnim speciálu se to teda pěkně sešlo. :) Těžko říct, kdo nejvíc zaválel - jestli Lee se svym speciálnim vánočnim přánim pro Davida, nebo Ray Winstone a jeho pohotový "Just keeping my eye on the Germans". :D

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Možná to ČT koupila v balíku s Who do you think you are? (Tajemství rodu). Doufám, že vybrali dobrý kapitány - to je základ. Ale marně přemýšlím, kdo z českých herců/komiků by měl na to se aspoň lehce přiblížit britskému originálu.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Po delší době se blíží pracovní neděle. Ta nejbližší bude ve znamení České televize a nového zábavného pořadu „Copak bych vám lhal?", který od roku 2007 vysílá BBC One pod názvem „Would I Lie to You?". Lepší závěr srpna jsem si nemohl přát. ;-)

Reklama

Reklama