Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po prepuknutí zombie nákazy, ktorá vyhubila väčšinu populácie sa skupinka tých, čo prežili, snaží prebojovať skrz zničenú, hordami nemŕtvych ovládanú krajinu. Cieľom ich cesty je ostrov Catalina, ktorý má byť jedným z posledných útočísk vymierajúcej ľudskej rasy. (Karamanlis)

Recenze (48)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě zcela průměrnej zombí kousek, nechápu ohlasy typu "nejhorší zombie film". Viděl jsem daleko horší, nicméně tenhle film nemá moc čím potěšit. Je tu parta lidí bloudící městem, občas někoho zabijou a občas někoho najdou. Film jde od nikud nikam. Což mě ale bylo celkem jedno. Navíc nečekal jsem nic světoborného od studia Asylum(Kdeže SYFY). Zombáci vypadaly celkem obstojně a tlející maso ušlo, jen někteří zombie v pozadí byly dost odfláklý. Herci byly poměrně sympatičtí a i když některé dialogy byly dost šílený tak mě to výjmečně moc nevadilo. Ale konec je úplně podělanej, je směšnej a nic neříkající. Další věc co film neuvěřitelně sráží je debilní digitální krev, pokaždé když vycákne tak je to digitální hnus, navíc třeba meč probodne 20 lidí a na meči není ani kapka krve. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle je správná konina, která ale docela pobaví. :-) Film přesně zapadá do produkce televizní stanice Syfy, jejíž původní tvorba má poslední dobou pohříchu dost mizernou úroveň. Od filmu s tak přeukrutně kýčovitým názvem snad nic jiného než béčkovou krávovinu ani čekat nejde, a tak když se na to divák připraví, docela se i zasměje. O příběhu tady nemá vůbec cenu psát, je to děsné klišé, kdy skupinka přeživších hledá poslední bezpečnou lidskou kolonii na Zemi, na které se to jinak hemží zombíky. Jak originální! Nicméně vzhled samotných nakaženců je docela obstojný a jejich četná setkání s přeživšími jsou patřičně gore, kdy především černoušek s masivním kladivem prostě nemá chybu (a kde nestačí kladivo, vypomůže motorová pila :-)). Stranou ponechme úsměvné jednoduchou výpravu a technické zpracování filmu, přičemž hlavně digitální krev a umělé výbuchy jsou VELMI okaté a dodávají filmu punc přímo spektakulárního béčka. Nicméně mně osobně tahle jednoduchá řezničina docela sedla a klidně bych si ji střihl ještě jednou. Teda... za nějaký čas. :-) ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na to že je to od Syfy tak jsem se u toho poměrně dobře bavil.Různorodá skupinka přeživších si to kráčí střemhlav proti zombíkům a kosí vše co jim přijde do cesty.Krve tu sice stříká dost ale jen digitální.A někdy stříká dřív než by měla.Kdo viděl ví o čem mluvím. Ale i přesto všechno bych dal i 4 hvězdy,ale nemůžu protože s tím zombie tygrem to už fakt přehnali.To už bylo fakt trapný.Jinak přijatelná zombie zábava. ()

Juliane 

všechny recenze uživatele

Je to mezi jednou a dvěma hvězdami. Děj stojí za prd, ovšem je tam pár nápadů, které se mi zalíbily - několik druhů zombíků například (máme tu středně rychlé zombie chodiče, super rychlé zombie běhače a dokonce i super velké zombie wrestlery). No kde jinde tohle najdete?!:) Když nad tím tak přemýšlím, trochu mi to připomínalo PC hru Dead Island - a tu já ráda. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zombie Apocalypse, není horor úplně z nejhorších, ale žádná sláva to také není. Natočeno v roce 2011 a i když se jedná o nízkorozpočtový snímek, tak efekty by mohly být daleko lepší. Bilo to občas do očí, až mi z toho bylo nevolno. Svěží jednohubka, která se jednou zvládnout dá, ale víckrát nikoliv.. 4/10 = 45% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama