Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor
  • Akční

Recenze (49)

plakát

Prizma (2022) (seriál) 

Čistě řemeslně je to na tři hvězdy, ale oceňuju, že seriál velmi citlivě a nenásilně otevírá témata, kterým je podle mě třeba se věnovat. Nemám tím na mysli pouze tematiku LGBTQ+, ale i vyobrazení samotného dospívání, které se sice samo o sobě nezměnilo, ale zásadně se změnil svět, do něhož mladí lidé vstupují a jemuž se přizpůsobují.

plakát

Věk nevinnosti (1993) 

Jedna hvězda za výbornou výpravu. Samotný příběh na mě působil mělce. Nad vodou to možná mohla udržet hlavní dvojice, ale ne tahle - naprosto žádná chemie. Málokdy nedokoukám film, ať je sebestrašnější, ale tohle nešlo.

plakát

Znovuzrozeni (2012) (seriál) 

Seriál je výjimečný zejména skvěle napsanými postavami, taková přirozenost se obvykle nevidí. Dalším plusem je výborná hudba a půvabné úvodní titulky.

plakát

Zombie Apocalypse (2011) 

Je to mezi jednou a dvěma hvězdami. Děj stojí za prd, ovšem je tam pár nápadů, které se mi zalíbily - několik druhů zombíků například (máme tu středně rychlé zombie chodiče, super rychlé zombie běhače a dokonce i super velké zombie wrestlery). No kde jinde tohle najdete?!:) Když nad tím tak přemýšlím, trochu mi to připomínalo PC hru Dead Island - a tu já ráda.

plakát

Mistři hrůzy (2005) (seriál) 

Dosud viděno: 1x01 Incident On And Off A Mountain Road - 2/5; 1x02 Dreams In The Witch House - 3/5; 1x03 Dance Of The Dead - 3/5; 1x04 Jenifer - 3/5; 1x05 Chocolate - 2/5; 1x13 Imprint - 4/5

plakát

Láska a tanec (2009) 

Alespoň jedno vítězství v pestrém světě tanečních filmů: nejpříšernější hudební složka.

plakát

Mateřské galeje (2009) 

Velmi realistický film o tom, co se z vás stane, pokud se během svého "mateření" nehlídáte a zapomínáte být především člověkem, ne jen automatem na hračky, svačinky a čisté ponožtičky. Fuj.

plakát

Funny Games (1997) 

V první polovině velmi sugestivní - ponížení, odpor a strach se přenáší z hrdinů přímo na diváky. Na scénu s vajíčky nikdy nezapomenu. Druhá polovina ale překvapivě přestává fungovat a divák si začíná přát, aby je už proboha všechny oddělali.

plakát

Pianistka (2001) 

Esence hnusu. Brilantní!

plakát

Proměna (2009) 

Ve filmu se sešly dvě (dle mého názoru) vůbec nejkrásnější současné herečky. A to je bohužel vše. Snímek ve výsledku zkrátka nefunguje.