Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake Mitchell je neslyšící po zánětu, kterým trpěl v šestnácti letech. Přesto se s úspěchem věnoval se svou snoubenkou Corinne Kennedyovou profesionálnímu tanci. Hudbu vnímal podle vibrací. Rozešli se poté, když si Corinne našla přítele. Corinne dnes působí jako porotkyně v tanečních soutěžích. Jake učí na taneční akademii. Je pozván na besedu do jedné školy, kde učí Jessica Donovanová. Jessiku učení moc nebaví, ale tanec má ráda. Má před svatbou s Kentem Krandelem. Kenta nezajímá nic jiného než obchodování v oboru IT. Je workoholik. Jake pozve Jessiku s Kentem na soukromou lekci do akademie. Kent, který neustále telefonuje se svými obchodními partnery, na lekce chodit nechce, Jessica je však nadšená a chodí pravidelně na taneční lekce s Jakem. Jessica se chce přihlásit na některou z nižších soutěží. Jake jí navrhne, aby se přihlásili do profesionální mistrovské soutěže. Oba pilně trénují a nacházejí v sobě zalíbení. Kent jí to vyčte a oba se pohádají. Jessica mu řekne, že nemají nic společného, a rozejde se s ním. Corinne přichází za Jakem, chce se k němu vrátit a přemlouvá ho, aby znovu začali soutěžit... (TV Prima)

(více)

Recenze (48)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi nesednul. Mohl za to naprosto předvídatelný děj, na kterém jsem pořád hledala nějaké mouchy. Hudební složka mě taky zrovna moc nenadchnula. Já jsem měla pořád pocit, že ten taneční styl se k té muzice nehodí.Taneční filmy mám hodně ráda a dokážu si je krásně užít. Ale tento k nim patřit nebude. Neměl tu správnou šťávu, která k takovým filmům patří.Nic s tím neudělali ani Amy Smart a Billy Zane,kteří jsou ozdobou tohoto filmu. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z tanečního prostředí. Tento film mě však dosti zklamal. Chybí mu atmosféra a hlavnímu hrdinovy / Jack / jsem jeho taneční projev a prožitek neuvěřil. Takže jediné pozitivní na tomto filmu je A.Smart. Základní otázka, která se zde řeší je, zda peníze a úspěšná kariéra jednoho z partnerů stojí za to, aby se ten druh vzdal svého snu. Můj názor je, že pokud člověk dělá něco, co ho naplňuje a motivuje, potom by se toho neměl vzdávat, protože později bude nešťastný a bude toho celý život litovat. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Taneční romantika, která ve svém žánru díru do světa neudělá - naopak v konkurenci podobně ražených snímku se utápí v bahně podprůměrnosti. Scénárista svou úlohu nezvládl, z některých dějových posunů zůstává rozum stát, režisér Iscove není natolik nadaný, aby dokázal tento handicap divákovi nahradit řemeslnou prací. Pozitivem je tradičně krásná Amy Smart. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Práve som tento film dopozeral a chcel som si ísť už lahnúť a nechať si hodnotenie na ráno, ale do rána by som zabudol o čom to bolo, ale už asi o 15 minút si na tento film ani nespomeniem. Išiel som ho pozerať s tým, že to nemôže byť až také zlé ako je to hodnotené, veď čo sa dá pokaziť na céčkovom tanečnom filme v ktorom hrá sympatická Amy Smart, Ale opak je pravdov! Začiatok celkom dobrý, hluchý tanečník to tu ešte nebolo, bolo to pekné a mohlo to byť zaujímavé. Všetko však išlo z minúty na minútu dole vodov. Najviac ma nahneval ten hlúpy scenár a príbeh filmu. Zvyčajne nezvyknem byť tak ý pesimistický k hodnoteniu, ale čakal som oveľa viac ako mi ten film dal. Vlastne nedal mi vôbec nič a ešte naopak zobral mi hodinu a pol, ktorá sa mi už nikdy nevráti. Dlho som rozmýšľal čo také si pustiť a pustil som si asi to najhoršie. Jednoznačne najhoršie natočený tanečný film. Tá jedna hviezdička je za choreografiu tancov. A nakoniec to hodnotenie sa mi už nezdá až také zlé (35% - 45%) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé se mi moc nepozdává obsah v oficiálním textu distributora – no hold jsem asi viděl jiný film. Za druhé moc nerozumím tomu, že taneční filmy mají poslední dobou nehorázné žně. A že tahle nereálná pohádka o hluchém bývalém tanečníkovy dnes učiteli, který to se svou novou studentkou během pár dní dotáhne až na světový šampionát (ještě že autoři měli alespoň trochu soudnosti a nenechali je šampionát dojemně vyhrát) rozhodně patří k tomu slabšímu v žánru. Takže jak už vyplývá z názvu - láska tam je, tanec taky a nuda, tak tej je tam nejvíc!#! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech Albuguergue a Philadelphia. (Terva)

Reklama

Reklama