Reklama

Reklama

Tanec v srdci

  • Česko Tanec proti pravidlům (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý mistr ve společenském tanci Scott Hastings tančí od šesti let a roky pracuje na tom, aby se s partnerkou Liz stal šampionem Jižní Austrálie v latinskoamerických tancích. Nikdo nepochybuje, že se jim to povede. Jenže Scott se díky svéhlavosti ocitne tři týdny před inkriminovanou Grand Prix bez partnerky. Vnutí se mu nesmělá začátečnice Fran, která v tanečním studiu spíš voskovala parkety a myla hrnky od kafe. Ta má stejně jako Scott chuť tančit vlastní kroky, které jsou ale pro porotu nepřípustné. Partnerstvím s Fran Scott naprosto vyděsí své nejbližší. Jenže kouzla se dějí právě v momentech, kdy to nejméně čekáte, což také Scott s Fran brzy objeví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tanecnik Hastings tancuje uz od 6 dni od narodenia a tuna v tomto filme chce prerazit, aby sa stal sampionom Latinskej Ameriky v juhoaustralskych tancoch. Alebo tak nejako. Lenze namiesto jednej pipky tancuje s druhou. Aspon takto nejako si to ja pamatam, jo a este si pamatam, ze som sa nudil. A Nudu vo filmoch nemam rad. A to tak, ze velmi! 50 % ()

venus 

všechny recenze uživatele

Tento snímek musím údajně vidět než umřu, a tak přemýšlím proč vlastně? Příběh není nic zvláštního a je celkem předvídatelný, filmů o tanci je habaděj, ale (až na Billyho Elliota) jsou to podprůměrné filmy, které nemám ráda. Strictly Ballroom je lehce nadprůměrný, má docela příjemnou atmosféru, ale to asi jen díky španělsky procítěnému pasu doble. Jako plus také vidím spoustu hudebních hitů. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Presne tento typ romantiky mi dobre padol počas týchto horúcich letných mesiacov. Ale asi by som z nej mal radosť v ľubovoľný čas roka, len momentálne je to proste zábavnejšie. Spočiatku mi film pripadal celkom tuctový, ale akonáhle sa rozozvučali španielske rytmy, Strictly Ballroom sa zrazu nakopol a chvalabohu hispánskym rytmom patril aj záver. Áno, je to predvídateľné, ale aj v tom tkvie čaro filmu, jednoducho ak máte radi Dirty Dancing okrem iného aj práve kvôli tomu, že nepochybujete o tom, ako skončí, tak budete mať radosť z rovnakého dôvodu aj z Vášni v srdci. Luhrmann našťastie pochopil, že hodinka a pol je tak akurát, takže jeho film neobsahuje ani minútu navyše a ani o minútu menej, než je potrebné. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Místy velmi zdařilé taneční scény s kouzlem latinsko-amerických tanců. Na druhou stranu komedie hadr a já přemýšlela jestli se nejedná o jednodílný sitcom?! Možná kdyby víc tančili než mluvili a to hlavně při závěrečné scéně, kdy se těšíte, že vyvrcholí vše o co se ti dva snažili a oni se mezitím přetahovali o kus šňůry! Já jsem od toho tedy čekala víc a nezlobte se na mě, ale jestli je kvalitnější než Hříšný tanec (dle hodnocení) tak to jsem asi mimozemšťan z jiné planety! ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Kdepak, tady se Baz teprve zastřeloval. Vše co ho proslavilo později, je tady teprve v náznacích. Práce s kýčem ještě zdaleka ne tolik vychytaná. Zběsilé dialogy a nestíhatelný střih dávkovány zatím pomálu (ono to tam je, ale než se z toho člověk stihne zaradovat, tak už je to zase fuč) a tak zbývá snad jenom skvostná práce s obrazem a hudbou, dokonalý flashback s taťkou a tanec za závěsem, který mě jako jediný opravdu hodně dostal. Zbytek je pak spíš takový Hříšný tanec na hodně divnym tripu, říznutý pohádkou o ošklivém kačátku, co ke štěstí skrze tanec přišlo. Na 60% to stačí, ale podruhý už to ani možná vidět nemusim. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama