Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (153)

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

No jednička bola jednička a asi akékoľvek pokračovanie by bolo odsúdené na odpad, ale nemyslím si, že to bolo až také hrozné, to rozhodne nie. A aj keď väčšina pesničiek nezostala tak kultových, ako tomu bolo predtým, Cool Rider sa mi do pamäte vryl. Maxwell Caulfield tak sladký, až bol slizký, Pfeifer-ová tradične zvodná a charizmatická si to kazila tým väčným žutím žuvačky ale ten vodca "T-birds" bol vážne srandovný, nepamätám ako sa volal vo filme (žeby Zucho??) a neviem kto ho hral (žeby McDonald??) ale tá jeho držka nemala chybu. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička taky byla sračka, ale aspoň se ty písničky daly zapamatovat. Jenže co je dvojka, k tomu nemám slov. Písničky strašný, textově hrozně náročný a na hovno....trošičku předchůdce rapingu mistra Hejmy...ale kdež....ten film bez tý hudby je totální hovno, jenže tady jako by ta hudba ani neexistovala. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Občas se tady setkám s hodncoením, které mě zarazí. A upřímně zarazilo mě i tohle hodnocení, uvážíme-li fakt, že kdyby tahleta dvojka byla natočena po roce 2000, má hodnocení minimálně na 40% za předpokladu, že by tam nehrála Paris Hilton..... Upřímně berete-li to jako dvojku, je to katastrofa - role se akorát prohodily - místo drsného kluka drsná holka, místo jemné dívenky jemný chlapec, který se snaží přijít na to jak být drsnější, místo aut motorky a nemožný závěr o krále a královnu plesu (nebo čehože?) v bazénu. Opravdu ničím to nepřekvapí a kdo to bere jako pokračování jedničky, tak ten vyloženě trpí, už proto, že oba snímky byly natočeny v příliš krátkém časovém horizontu na to, aby takovýto filmový hřích byl odpuštěn. Upřímně není to nic moc, ale 63. nejhorší film kinematografie to tedy rozhodně není, sestry Olsenovy točí mnohem větší kraviny a prochází jim to a to kvůli jedinému důvodu jsou mladší než tenhle film i než Michelle Pfeiffer a jsou právě v kurzu, tak se jim odpustí kde co i degradace filmografie. 40% ()

Majez 

všechny recenze uživatele

Ke konci jsem se i bavil, je to příjemně hloupoučké, a hlavní hrdinové občas vypadají, že jedničku parodují. Ale po pravdě, nebýt v prvním díle Johna Travolty, který ji hodně vyzdvihl, tak to bylo na podobné úrovni. Je fakt, že písničky nejsou tak chytlavé, ale ono, když to do vás hustí TV každý rok 4x, tak si to začne vybavovat i zarytý odpůrce rock n rollu. A navíc Michelle je fakt kočka ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Od prvej Pomády je to odlišné, čo je možno dobré, ale tu to akosi stratilo zmysel. Bolo z toho cítiť skôr 70. roky ako rok 1961. Dosť to sklamalo najmä po hudobnej stránke. Veľa nevýrazných slabých piesní, divný dej s tvrdými prestrihmi, občas sa tam vyskytli napríklad veci ako zrýchlený tanec, mníšky na bowlingu s divokou mládežou, predvídateľná scéna s pobozkaním, toho kto vojde prvý do dverí, či neobvykle rýchla premena z nejazdca na motorkách na jedného z najlepších jazdcov v meste. Najmä však herečka Michelle Pfeiffer, čo hrala hlavnú postavu, mi tam vôbec nesedela. Veľmi zbytočný film. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Režisérka Pat Birch řekla, že když začali natáčet, ještě nebyl hotový scénář, takže se snažila udělat to nejlepší s tím, co doposud měla. (HappySmile)
  • Film se natáčel v Los Angeles, v Long Beach, v Norwalku a v Hawthorne v Kalifornii. (rafix)
  • Obsazeno bylo na 500 postav. (rafix)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama