Reklama

Reklama

Tanec v srdci

  • Česko Tanec proti pravidlům (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý mistr ve společenském tanci Scott Hastings tančí od šesti let a roky pracuje na tom, aby se s partnerkou Liz stal šampionem Jižní Austrálie v latinskoamerických tancích. Nikdo nepochybuje, že se jim to povede. Jenže Scott se díky svéhlavosti ocitne tři týdny před inkriminovanou Grand Prix bez partnerky. Vnutí se mu nesmělá začátečnice Fran, která v tanečním studiu spíš voskovala parkety a myla hrnky od kafe. Ta má stejně jako Scott chuť tančit vlastní kroky, které jsou ale pro porotu nepřípustné. Partnerstvím s Fran Scott naprosto vyděsí své nejbližší. Jenže kouzla se dějí právě v momentech, kdy to nejméně čekáte, což také Scott s Fran brzy objeví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Luhrmannova prvotina by sa snáď dala už nazvať aj "archívnym kusom", ale treba uznať, že na vtedajšiu dobu to je vcelku chytľavý, pútavý a originálny film. Dejová línia je v podstate jednoduchá a v dnešnom ponímaní (film som prvý krát videl až 30 rokov od jeho premiéry) pôsobí dosť úsmevne, ale napriek tomu sa mi to páčilo. Som rád, že film nestojí čisto len na tých tanečných číslach, ale veľkú rolu tu hrá aj značný dôvtip, ktorý pôsobí aj po rokoch sviežo. Takže za mňa taký lepší priemer = 3* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, u kterého si od začátku říkáte, že to bude tupá slaďárna, jenže když se chvíli díváte, tak si uvědomíte, že tohle je přesně slaďárna, kterou chcete vidět. Je to krásně romantické, je to krásně ujeté a celkově to prostě vytváří krásný dojem, kdy a konci si finále užíváte podobně, jako jste si užívali "Hříšný tanec", jen to není tak moc elektrizující. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Baz Luhrmann a jeho první pokus protančit se do první ligy režisérů. Není jednoduché hodnotit podobný typ filmů, protože zdaleka nesednou každému a v závěru nestrhnou každého diváka jako třeba mě, ale i přes prvotní nesympatie jsem podlehl... Tanec jako projev života a pohledu na něj je zpracován skoro bez chyb a v závěru graduje do opravdu hodně působivé a emočně nabité desetiminutovky. S neznámými herci dělá Baz divy a jeho talent a odvaha využít pro své účely netradičních nápadů i hudby se i zde projevuje především v tom dobrém. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Chvilku to vypadalo jako to starý Ledový ostří, ale než se sešla minuta s minutou, tak bylo jasný, že půjde o takovou dost prapodivnou trošku střeštěnou taneční komedii, kde je pár postav fakt téměř jak z grotesky. Nicméně i tak se ve většině filmu spíš tančí navážno a to je takový nijaký, sice Mercurio celkem umí (samozřejmě né tak skvěle jako já), ale přesto to nedokáže strhnout. Nenudil sem se,ale ani jsem se nějak extra nebavil ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Australský Hříšný tanec s humorem. Všechno je tak krásně předvídatelné, z ošklivého káčátka se stane kráska, outsider dojde ocenění, staré křivdy vyplují na povrch a zlouni s tupé jsou potrestáni. A k tomu pár šílených scének, romantické tancování a sexy Paul Mercurio. Co víc si od romantické komedie přát? ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama