Reklama

Reklama

Režiséři filmu Malá Miss Sunshine uvádí “nádhernou a okouzlující” (Marshall Fine, The Huffington Post) romantickou komedii s Paulem Danem a Zoe Kazan v hlavních rolích. Mladý, kdysi úspěšný spisovatel Calvin (Dano) nyní zápasí s tvůrčím blokem, ale i se svým milostným životem. Teprve když vytvoří půvabnou románovou postavu jménem Ruby (Kazan), získává novou inspiraci. Ruby probouzí k životu nejen jeho psaní – ale také sebe samotnou – a to doslova! Tváří v tvář opravdovému vztahu se svou původně virtuální přítelkyní stojí Calvin před zásadním rozhodnutím. Dopíše tuhle romanci sám, nebo to ponechá osudu? Ve vedlejších rolích filmu se představují Annette Bening, Antonio Banderas a Elliott Gould. Ruby Sparks je “příjemná romantická komedie, která vás dojme a má ambice stát se filmovou klasikou” (Katie Walsh, Indiewire). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer

Recenze (347)

Morien 

všechny recenze uživatele

Roztomilý příběh o mladém muži, který se ze všech sil snaží přestat být hipsterem, ale nakonec stejně jenom vymění psací stroj za MacBook. Chtěla bych, aby to natočil a napsal Chan-wook Park, tak jako natočil a napsal Žízeň. Tzn. aby Ruby Sparks používala své žánry podvratně, aby k ní nehrála tak lehkomyslná, po srsti hudba, aby se nebála zatáhnout každou situaci do extrému a tím pádem dokázala zajít dál než k hranici jednoduchého formálního cvičení. Zoe s Paulem jsou skvělí, ale přijde mi zkrátka škoda, že celkový záměr nebyl víc brutální a dech beroucí. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.3/10] | me: Taká fresh rom-com-ová záležitosť, ktorá zaujme svojím konceptom a netradičnosťou ako aj vhodnou voľbou ústredných postáv. Je to film, ktorý síce uniká realite, ale napriek stále stojí nohami pevne na zemi. Využíva to jednoduché "mystično" vo svoj prospech a poukazuje na vzťahové výkyvy živšie a hlavne nie klasicky. Je to film o láske a vzťahoch smutne a veselo, reálne a nereálne... [3 a pol *] One may read this and think it's magic, but falling in love is an act of magic, so is writing. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Největším kladem tohoto filmu je bezesporu originální námět. Spisovatel Calvin je zrovna v tvůrčí krizi a pro inspiraci začne psát o dívce jménem Ruby. Jenže tahle vysněná dívka se nějakým zázrakem zhmotní a vstoupí tomuhle sympatickému mladíkovi do života. Milá, úsměvná a hlavně originální komedie, která si na nic nehraje a hlavně nabízí úplně jiný druh americké zábavy, než na který jsme ve většině filmů zvyklí. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Milé. Sic Zoe Kazan nemá ani zďaleka toľko charizmy ako Zooey Deschanel, tak sa zo svojou ulohou popasovala skvelo. Druhy palec hore jej dávam za scénar, ktorý šmakuje a nekopčí. Scéna "so strojom" má neskutočné grády a dáva človeku uvedomiť, že v láske nie je všetko slniečkovo romantické (ako zborne tvrdí mainstream). 80% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Autorský horor obalený do hávu romantické komedie. Možností pro mnohem propracovanější hru mezi fikcí a realitou se nabízí nespočet, Ruby Sparks se však svým předvídatelným závěrem nakonec od žánrového středoproudu přece jen nevzdálí. Což ale díky několika originálním momentům, vřelému humoru a sympatickým postavám nemusíme brát nutně jako negativum. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Kalifornia. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov He Loves Me. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama