Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Kultovní film, který by neměl nikomu ujít. Legendární hlášky, scénky a hlavně nezapomenutelný herecký výkon Travolty... Neomrzí ani český dabing, který se povedl (nebo to je prostě filmem :D)... Bez pohnutek ve tváři plná palba.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Christopher Waltz v jeho nejlepší herecké roli. Vynikající dialogy (to asi Tarantino prostě umí), scénky a samozřejmě prostředí a doba, do které je příběh zasazen. A samozřejmě Brad Pitt jako americký drsňák s vynikající italštinou :D...

Pád Třetí říše

Pád Třetí říše (2004)

Mám rád filmy z doby druhé světové války. Tenhle mi padl skvěle do noty. Výborný herecký výkon Bruna Ganze, kterého jsem zahlédl snad jen v tomhle filmu(škoda). Kvalitu filmu rozhodně dokazuje i 300x parodovaná scénka z bunkru, kterou zná asi úplně každý. Prostě plná palba..

Ruby Sparks

Ruby Sparks (2012)

Bravisimo, po dlouhé době jsem viděl opravdu famózní film. Velmi inteligentní, barevné, krásné, záhadné? To všechno v jednom společně s vynikajícími hereckými výkony a vtipností okamžiku vykouzlí úsměv na tváři nejednomu filmovému nadšenci. Nemůžu nic jen doporučit. Zaslouženě plná palba!

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Magnifique musique et tres jolie actrice. Histoire intéressante. Francouzštinu jsem nepoužil, už hodně dlouho, takže se omlouvám všem raněným...

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Intenzivní zážitek a bláznoství Leonarda DiCapria co více si máme přát? Rok 2014 začal přímo famózně jen tak dále. Zaslouženě plná palba!!!

Interstellar

Interstellar (2014)

Super film, který vás hned zaujme. Nemám rád sci-fi, které si určí měřítka a pak v nich nedává smysl.. Tohle je však přesný opak a proto jednoznačně plná palba!

Warcraft: První střet

Warcraft: První střet (2016)

Ze začátku filmu mi přišlo, že vzniklo nutkání ukázat co nejvíce míst v krátkém časovém sledu a pro někoho, kdo se v příběhu neorientuje to mohlo být dosti zmatečné. Naštěstí po 15minutách děj absolutně vtáhne diváka do dění. Za mě jakožto fanouška warcraftů jednoznačně plná palba!!!

Hořící keř

Hořící keř (2013)

Hodně povedený film. Zfilmování milníku české historie . Jednoznačně plná palba!!! Vypadá to, že i u nás se dají točit výborné filmy...

Umělec

Umělec (2011)

Neviděl jsem film s více charistmatickými herci. Prostě neskutečné. ze začátku jsem měl obavy, už kvůli toho že jsem se dozvěděl, že je film černobílý a po většinu filmu němý. Nakonec stačily hlavnímu herci dvě slova... Film mě provedl začátky kinematografie a ještě jsem se příjemně pobavil.. Zaslouženě plná palba