Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

xander 

všechny recenze uživatele

Hlavnou chybou filmu je rozhodne rozpočet, pretože ten had vypadá ako z počítačovej hry. Niektoré vedľajšie postavy nevedia vôbec hrať. Ale dá sa na to celkom pozerať aj kedˇ je to béčko.Jasne najlepší sú Casper Van Dien a Robert Englund, aj kedˇ ich postavy sú iba vedľajšie. Ale v horore o hercov príliš nejde. Tento je za 2 hviezdičky, ale rozhodne to nieje katastrofa. ()

Tico 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšila celý týden. A splnil mé očekávání. Dokonalý! Dlouho sem se tak nebavila... Váhala jsem jestli mám hodnotit za odpad, nebo za 100%. Jelikož mě film pobavil natolik, že jsem u něj málem brečela smíchy, nemůžu hodnotit jinak, než za 100. Ve filmu nebylo naprosto nic. Žádný herecký výkon, efekty, kamera, střih... prostě nic. Během sledování mě mnohokrát napadlo, že to nemůže být myšleno vážně. Nikde jsem ale u popisku filmu nenašla napsáno "komedie". Byla by z toho vážně výborná parodie. Nejvíc mě asi pobavil scénář, ten musel psát vážně nějakej machr. Takovéto "dílo" by se mělo někam zapsat, to se vážně jen tak natočit nepodaří. Každopádně se u mě film zapíše, jako jeden z nejvydařenějších všech dob. ()

Reklama

lubomir91 

všechny recenze uživatele

Proboha, takové filmy se ještě natáčejí? Na odpad bych to úplně neviděl. Ano, je to otřesná kravina..vše amatérské...od hudby po vizuální efekty...ale když už nic, člověk se aspoň chvílemi pobavil. Každopádně nebýt naší televize, tak ani nevím, že takový film vůbec existuje. Nevím kdo je horší...ten, kdo film natáčí nebo snad ten, kdo nám ho cpe pod nos? ()

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Beckove horory mam rad, ale toto nema nic: atmosferu, aspon podpriemerne efekty, zaujimave smrti a ked nic ine aspon beckoveho humoru mohlo byt viac... Bol by aspon jeden dovod tento shit pozerat. Kvoli niekolkym scenkam a vdaka Freddymu nedavam odpad. Nech ziju telenovely - aspon maju ako-tak pochopitelny dej! (to som asi prehnal) ()

padlar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo na mě moc. Filmů s přerostlými potvorami bylo natočeno hodně - a většina stála za pytel -, ale tohle je fakt síla. To že tenhle had slupne člověka jako malinu, ale přitom se shová za pár papírových krabic ještě beru. Ale to, že dokáže člověka probodnout ocasem, nebo mu ocasem čistě odsekne hlavu, tak na to fakt nemám... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama