Reklama

Reklama

Smyčka

(festivalový název)
  • Španělsko Loop
všechny plakáty
Krátkometrážní
Španělsko, 2011, 1 min

Režie:

Aritz Moreno

Obsahy(1)

Muž se probouzí na podlaze v louži rozlité kávy. Je zmatený, na čele má ránu po pádu. Uklízí střepy po hrnku, pokládá na místo vyvěšený telefon a utírá louži na zemi. Uvaří si novou kávu, když si najednou na podlaze všimne něčeho velmi podivného. (brit84)

Recenze (14)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Časová smyčka, která mi v celovečerákách kolikrát tak příjemně zamotá hlavu, v jedné minutě? To nejde, říkala jsem. Pche... :D ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Na Hromnice o den víc v jedné minutě - už vím, proč se pláče nad rozlitým mlékem, v tomto případě tedy kávou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Není to úplně marné, ale na minutový kraťas s takovouto pointou si říkám, že to šlo propracovat líp a domyslet - proč v koši vidí už střepy? ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Minuta? Pro tento kraťas ta nejlepší volba, než se vzpamatuje ze svého "wauuu, coze", tak je zase konec a to se mi líbí. Ohromí, zaujme, nenudí. 4* za to, že mě to opravdu překvapilo, protože jsem si naštěstí nepřečetla obsah, který možná až moc odhaluje. Takhle jsem nevěděla do čeho jdu a to byla nejlepší volba. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Sice hezky zpracovaný kraťásek v rámci soutěže jednominutových filmů, ale tahle Smyčka by se brzo zadrhla. A za to si opravdu 3 hvězdičky nezaslouží. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nedotažené, nezajímavé, lehce odhadnutelné. Navíc když někdo film pojmenuje Loop, dá se pointa poměrně jednoduše odhadnout už z názvu. Teď to jenom chce schopného režiséra, který si s tím vyhraje a to v tomhle případě není. Chápu, že to má minutu, ale i tak mi to přišlo, jak kdyby si někdo z nudy jen tak natočil film. Přejmenovat to a dal bych 3*, takhle jenom lepší 2*. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle patřilo mezi to nejlepší na fesťáku minutových kraťasů, tak si ani nechci představit ty nejhorší. Kdejaká reklama mívá někdy silnější pointu. 4/10 ()

showxman 

všechny recenze uživatele

V tomto případě stojí za to zaplakat nad rozlitou kávou (v případě hlavní postavy nikoli diváka). Geniálních 60 vteřin. ()

Reklama

Reklama