Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Mužská verze Deníku Bridget Jonesové. Možná. Konečně jeden kvalitní maskuliní romantický film, jenž si odpouští všechny zaběhnuté mužské stereotypy. Rob je hrdinou z masa a kostí, jenž by klidně mohl být i vašim kamarádem. Trošku se v něm musí poznat každý muž. Výsledný dojem trošku kazí až přílišná strukturovanost děje, která působí až seriálově, než filmově. Ale ti kdož se s tím vyrovají dostanou opravdou příjemnou komedii, která se nevyhýbá i vážnější struně. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jistým způsobem mám slabost pro Johna Cusacka a jeho skvělé herecké schopnosti. Ale na 5 hvězd to dle mého soudu nemělo hlavně proto, že více než malé množství pár scén z obchodu s gramodeskami mi velice připomnělo děj chvalně známého Empire Records a jelikož se to ani lety něják výrazně neliší tak se není čemu divit. Ale jinak bych celkově na filmu nezměnila nic prostě super oddechová věc. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Nálada - to je to, co má film i kniha společné a to je to, co se často ve snaze dostát ději z filmů natočených podle literárních předloh vytrácí. Rob je stejně - jako v knize - v úzkém kontaktu s divákem, obrací se se svými myšlenkami, duševními pochody a glosami přímo do kamery. John Cusack je výborně obsazený, zapadne do krámku s deskami i do role chlapa, který hudební vkus, lásky i životní prohry řadí do TOP5, jako ulitý. S kámoši Dickem a Berrym (Jack Black je pro tuto postavu neodiskutovatelným přínosem) vedou srandovní spory o hudbě, díky nimž si nepřipadají ve kšeftě, kam moc zákazníků nechodí a který má Rob spíš pro potěšení než na výdělek, tak bezvýznamní. Film je to hodně vtipný a hodně pravdivý, kdo z nás se nakonec čas od času nehrabe ve starých křivdách, láskách a rozchodech a nefabuluje "coby kdyby". ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Všetky moje lásky alebo Sex, dievčatá a čokoľvek. Aj pod týmito dvomi názvami sa skrýva tento zabudnutý klenot tvorcu oscarovej Kráľovnej a Nebezpečných známostí. Rebríčkovaním všetkého možného posadnutý Rob (John Cusack) pracuje v obchode s LP platňami a je tesne po rozchode. Následkom toho sa rozhodne spraviť si Top 5 svojich bývalých priateliek a všetky postupne navštíviť, aby zistil prečo sa s ním rozišli. Adaptácia knihy Nicka Hornbyho je veľmi trefnou sondou do duše tridsiatnika, ktorý nevie, čo zo životom. Veľmi vtipný a miestami dosť horký film, ktorý by si zaslúžil omnoho viac pozornosti, akej sa mu dostáva. Minimálne kvôli skvelým hercom, medzi ktorými prvýkrát výraznejšie zažiaril Jack Black. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Kniha musela byť skvelá, bohužiaľ nečítal som:( Film tak skvelý nie je, hoci má všetky atribúty, pre ktoré by skvelý byť mohol. Či už sa jedná o tému, Jacka Blacka (a jeho roly na, ktorú by mal mať trademark), hudbu, niektoré skvelé myšlienky. Kto vie ako by to bolo, keby hral ústrednú a kľúčovú postavu niekto iný ako John Cusack. Na viacerých miestach si myslím, že svoju rolu nezvládal a skrátka- nehodil sa mi tam, nech už mal na seba akýkoľvek hipsterský sveter:) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Ve flashbacku, kde Rob a Laura poslouchají Iana při sexu, čte Laura knihu Love Thy Neighbor ("Miluj tvého souseda"). (D3VIL)
  • Toto je už osmý film, ve kterém si společně zahráli sourozenci John Cusack a Joan Cusack. (HappyTez)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno