Reklama

Reklama

Flamingo Pride

(festivalový název)
  • Česko Plameňákova hrdost (festivalový název) (více)
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Animovaný
Německo, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Kratičký příběh o jediném heterosexuálním plameňákovi široko daleko. Zbylí plameňáci oslavují Gay Pride, zatímco náš heterosexuál se zoufale snaží najít družku. (cuchillo)

Recenze (8)

bassator

všechny recenze uživatele

47th KVIFF 2012 - THE FRESH SELECTION - THE PROMISING FIVE - Fresh Selection - pět filmových nadějí (Flamingo Pride / FLAMINGO PRIDE / Flamingo Pride) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám náhoda, narazit při Mezinárodním dni proti homofobii na takový kousek jako Flamingo Pride. V podstatě je to jeden velký, růžovoučký a načechraný bizárek, který mě však opravdu pobavil. Nejvíce mě zaujalo stylizování rozličných druhů ptáků do různých lidských typů - štamgasti, vyhořelé matky, uplakánci či vysmívači - a jejich kontrast s divokým a nevázaným světem hrdě teplých plameňáků. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nech je ako chce, občas padne aj odpad iba kvôli predsudkom u mnohých užívateľov, rovnako tak ako mnohí chcú iba z princípu zraziť hodnotenie nejakého filmu dole, toto sa celkom podarilo. Šaty robia človeka, perie robí vtáka. A keď plameniak zahodil od nervov ten ohorok z cigarety do vody a ešte ho aj zašliapol, to som sa z chuti zasmial a tom sa mi často nestáva. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Jediný heteroplameňák se na megapárty plné teplých plameňáků nebaví a tak zahoří láskou k čápici...Zbytek jsem moc nepochopil, ale hudba šlape jak prase a vizuálně to nemá chybu :) [Anifilm 2012] ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Člověk si vždycky říká, kolik to muselo dát práce a přitom taková kravina =). Ale ne, byla to docela sranda, hezky nakreslená. (70%) ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Po filmu jsem si přečetl úvodní komentář nebo chcete-li obsah filmu (takový ten text, co vám před projekcí řekne, na co vůbec jdete...) a musel jsem se hodně smát, když se tam píšou věci typu krize identity. Neříkám, že se v šestiminutovém snímku neskrývá žádné vyšší zamyšlení, ale podle mě je to jen supervtipnej úlet. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tak to je bomba, když se ponořím do tohoto animovaného shortu a jen si s nadsázkou a nevztahovačně dokonale vychutnám tuto originální chuťovku ... hned se mi zvedla nálada ... 891010 ()

Reklama

Reklama