Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (383)

plakát

Otcové a dcery (2015) 

Muccino to ždíme, to je sice pravda, nicméně nic hroznýho to není, protože ty brutální herecký výkony to dost přebijí a ve výsledku to je docela silnej a dobrej film.

plakát

Soudkyně Barbara (2015) (pořad) odpad!

Vrchol všednodenní televizní zábavy. Můj favorit je případ s příliš těsnými pánskými slipy.

plakát

The Wire - Špína Baltimoru (2002) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálových počinů vůbec - tvrdý, drsný, krásně plynulý a dokonale propracovaný. Skvělý protiklad dnešní "svižné" tvorbě. Nikde jinde nejsou ulice, korupce, drogy a všechna tato svinstva tak cítit jako tady. The Wire se mi postupně vryl hluboko do paměti.

plakát

Hit & Miss (2012) (seriál) 

Určitě hodně originální a netradiční, ale bohužel krátký seriál. Je to škoda, jelikož Hit and Miss by určitě ještě měl potenciál něco nabídnout. Drsný britský venkov, sprostý slova, skvělá hudba a excelentní Chloe fungují moc dobře.

plakát

Drive (2007) (seriál) 

V prvé řadě, když už nic, tak aspoň nějaký závěrečný díl se dodělat mohl... I tak je to celkem zábavná podívaná s poměrně neotřelým námětem, který je ovšem na nějaký vícesériový seriál málo. To především kvůli těžce děravému a nelogickému scénáři a také špatným postavám, v čele s hlavním tupanem. Ani jedna mě vyloženě nezaujala.

plakát

Need for Speed (2014) 

Jestli nějak zpracovat Need for Speed - tak asi takhle... Vždy to byla těžce arkádní závodní hra s policajtama, nějakým stupidním "příběhem" na pozadí (aby se neřeklo) a nějakou tou buchtou, co nesmí chybět. Ale přitom je ta kravina natočená tak dobře, že si to člověk i užije. Takže nic neřešit, pustit si naplno zvuk a trochu se pobavit u té dobře natočené hovadiny.

plakát

Inni (2011) 

Inni už jako film narozdíl od Heimy nefunguje. Ani jsem to nebyl schopný zvládnout najednou. Prostě už je to jen jeden velký magický videoklip, navíc s těma abstraktnějšíma skladbama, což pro mě byl někdy problém.