Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (5)

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Jeden z nejsilnějších filmových zážitků, jaký jsem kdy zažil (nemluvě o válečných). Dokonalá hudba, akce, atmosféra, bojové scény (i nebojové). Tohle je syrová akce, válka. Tohle se prožívá a nehledá se v tom něco, co tam není!

Velká nádhera

Velká nádhera (2013)

Na poprvé tahleta opravdu Velká nádhera byla trochu matoucí a spoustu věcí jsem nepobral. Nicméně tento snímek je třeba vstřebávat postupně při více projekcích. Napodruhé jsem byl unesen. Takovou kombinaci kamery, střihu, krásného jazyka (v angličtině by to ani nemělo cenu) a jednoho z nejlepších soundtracků vůbec Sorrentino stvořil tak jedinečně, že to snad ani nemá obdoby. Velká nádhera o prázdnotě života - masterpiece!!!

Bournův mýtus

Bournův mýtus (2004)

Méně efektní než ''Identity''? Ale jděte... Honičky jsou opět dokonalé, a když někdo někoho nehoní, tak vás nenechá v klidu aspoň Greengassova roztřesená kamera, která je skvělá. Fakt výborné akce dokazuje i to, že jsem si k filmu nachystal večeři, a tak nějak jsem ji nemohl sníst, protože jsem nemohl odlepit oči od obrazovky. Opět dokonalý film po všech stránkách, propracovaný do nejmenších detailů.

Cesta do zatracení

Cesta do zatracení (2002)

Nádherný film s krásnou kamerou a výbornou ponurou atmosférou. Thomas Newman zde stvořil jeden z nejkrásnějších soundtracků jaké jsem kdy slyšel.