Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

PKD 

všechny recenze uživatele

Neskutečná prdel na druh filmů,které mě přestali bavit už v 10 letech. Leč toto,mě asi nepřestane bavit nikdy. Protože film,ve kterém je lidský jazyk samostatným živým tvorem (tuším,že Blajza) i s nezbytným obličejíčkem,je prostě-neskutečný!:))) Dabing je v tomto př.zcela zásadní. P.s.a kdo tento film,náležitě neocení,toho si podá Zlý Koncil !!! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná bejkárna. Celkem vtipná klasika a parodie na Kung-Fu. Místy je to opravdu přestřelené a ulítlé, že je to až vtipné ( Souboj s krávou a batoletem TOP). Kdysi by film fungoval lépe než dnes, ale kdo rád Shaolin Fotbal, Kung-Fu Melu a podobný komediální styl, tak tohle se dá v pohodě mezi ně zařadit. 5/10. ()

Reklama

MRK 

všechny recenze uživatele

no, podobnú debilinu som už dávno nevidel ešte proti tomu vizuálnemu spracovaniu napodobňujúcemu kung fu filmy by som nič nemal, ale aká je to paródia, ktorá zabíja akýkoľvek podarený nápad obsahujúcou vtipy pre najnižšiu vekovú skupinu. Najzaujímavejšie na celom filme je to, koľko toho stíha uraziť vrátane francúzov a hlavne ochranárov zvierat, keďže sa tu zabíjajú kravy a najviac si to odnesie úbohá veverička. NO FUJ!!!! ()

Naushika. 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem toužila vidět kvůli tomu názvu, který jsem už před kdoví kolika lety někde zahlédla. Dočkala jsem se, před pár dny na Prima Cool. Supertrapárna. Nicméně některé scény a hlášky mě dostávaly do kolen. Točím si řetězem, točím si řetězem... My jsme břichomluvci, cvičíme každý den. Já nesu vědro a on nese papír... Tak co, jak se ti líbil můj útok hlavou do nohy?! Hmmm, tygr! Tygr. Tygr... tygr hmmm. Pták. Hmm. Ptáček... Ač dementní a od půlky téměř nesnesitelné, mělo to i něco do sebe a docela jsem se zasmála. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Parodie starých kung-fu filmů, v níž je drsný i méně drsný humor s vysokým IQ chaoticky (a obávám se, že úmyslně) promíchán s humorem mírně retardovaným, který je všestranně podporovaný a tudíž se naprosto nekontrolovaně rozpíná - až dostane situaci zcela pod kontrolu. Tak jsem se téměř proti své vůli stala svědkem jakési prazvláštní imitace humoru, která nebyla zrovna k popukání. Několik opravdu povedených kameňáků nemělo proti přesile přihlouplých a trochu trapných vtípků žádnou šanci. Ale berte moje hodnocení s VELKOU rezervou, film jsem neviděla v původním znění a dost dobře nevím, co si mám myslet o českém dabingu. Řekněme, že mám o jeho kvalitě určité pochybnosti. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)
  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)

Reklama

Reklama