Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ruffalo aj Paltrow veľmi dobre, iskrilo to tam. Paltrow vyzerá s príbudajúcimi rokmi stále lepšie. S tou poradňou to bolo celkom zaujímavé, otázka ale je, chcel by sa nejaký chlap liečiť zo závislosti na sexe?  Úloha Pink takisto prekvapila, zvládla to na výbornú. Príbehovo ale film neponúka mnoho. Taká klasická priemerná romantická komédia. Ale zasmejete sa len párkrát. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Trošku podivné téma, ale herci mě u filmu dokázali bez váhání udržet, a to si myslím že je hlavní. Nebudu se tu jako ostatní šťourat v tom jestli, co by se v USA mělo / nemělo v USA léčit, a jestli je film opravdu o závislácích na sexu, nebo jestli je v pořádku se zříct masturbace apod. Ten film podle mě ani nebyl za tímto účelem natočen a proto to zde nebudu ani rozebírat. Není to nic převratného, ale jako odpočinkový film bohatě stačí. Přemýšlel jsem že dám čtyři hvězdy s odřenýma ušima, ale nakonec se rozhoduju jen pro 3. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

OK. Film mě přesvědčil, že závislost na sexu může být nemoc, i když jsem si původně stejně jako Gwyneth myslela, že je to jen výmluva chlapů, kteří zahnou své partnerce. Snímek se nevyhne klišé a nepřináší nic překvapivého. Snad kromě scény s Becky, kdy si říkám, opravdu i tohle věděli ostatní na podpůrném setkání závislých? SHRNUTÍ: Bojovat se závislostí neznamená, že už nikdy neuklouzneš, ale že se zase zvedneš. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, kterým velmi ubližuje naprosto nevyhovující český překlad. Plakát, jeho kompozice a i ty barvy asociují, že jde o další řadovou romantickou komedii, která by snad mohla být něčím jiná, vzhledem k obsazení. Máme tu klasicky krásnou (jemnou až křehkou) Gwyneth Paltrow, něžnou zralou Joely Richardson a drsnou P!nk (Alecii Moore). Ale Thanks for Sharing je příběh o tom, jak těžký je život se závislostí. Dvojice partnerských vztahů se vyvíjí podle toho, jak úspěšně abstinují muži bojující se závislostí na sexu. A pro jejich protějšky je to samozřejmě výzva. Třetí pár tvoří přátelé z podpůrné skupiny. Není to komedie, ale film o naději. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Z Thanks for sharing jsem myslel,že se vyklube komedie o závislosti na sexu,ale tak tomu není,Je to film o různých závislostech a komedie to taky úplně není.Dnešní svět je plný závislostí,úchylek atd.a je těžké s tím jak žít tak přijímat reakce okolí.Nejvíc emoční pro mě byl příběh Tima Robbinse,který bojuje už pěknou řádku let s alkoholem a zároveň tí,že jeho syn je feťák ,ale jednoho dne syn přijde s tím,že se ze všeho dostal,ale důvěra jaksi chybí a navíc hluboké rány způsobené v alkoholovém opojení bohužel syna bolí dodnes....i příběh Marka Ruffala a jeho závislosti na sexu stojí za to.Celkově tedy hodnotím film na 75 % a čtyři hvězdy. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama