Reklama

Reklama

Porn Rental

(TV film)
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2011, 3 min

Obsahy(1)

Krátký skeč z dílny College Humor, ve kterém se prodavač ve videopůjčovně v podání Michaela C. Halla dohaduje se zákazníkem vyžadujícím lehce nelegální zboží. (DaUr)

Recenze (24)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Michaela C. Halla (on z té role Dextera prostě už nikdy nevypadne). Jinak je to další miliontý nudný rádoby cool skeč, který se objevil někde na netu. Juchů, tak hned šup s ním na ČSFD i s fotkou, ať je co hodnotit. Vlastně ale není co hodnotit. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Ikonka z toho, ako ľahko sa môže človek ocitnúť v putách. Je jedno, aký režím panuje, moc si s vami ajtak urobí, čo chce. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní film, co neurazí je dobře udělán a dokonce je i vtipný. Michael C. Hall ( Dexter ), je opět neodolatelný i v této roli. A o tom, že absurdita zákona či hloupost tohoto zatýkání nezná mezí. Tak je to až bolestná sranda! „Já to jen řekl, abyste mi dal pokoj!" :) ( 75 procent ) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripomenulo Smithov Flying Car, kde bol gag vystavany s podobnym principom, lenze to bolo vygradovane ovela prirodzenejsie a zabavnejsie. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Prostě jen takový neškodný, zapomenutelný skeč.....A teď pojďme ohodnotit jednotlivé skečíky z létajícího cirkusu=hurá! ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Bagatelizovanie problému detského porna humorom? Dobrý marketingový ťah. Nechať slovné spojenie "zľudovieť", z prvej lastovičky sa stane mučeník, z druhej priekopník. A čoskoro tu máme nádherný nástenný kalendár "Horny Santa on visit perschoolers". ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že tam hraje Hall, což je taky na tom jediná dobrá věc, tak se jedná o nehoráznou trapárnu. Opravdu na tom není nic vtipného a akorát to dokáže člověka nasrat. ()

showxman 

všechny recenze uživatele

"Dexter" vs "éshoul" z Parks and Recreation je solidní herecká dvojka. A ač si Ben Schwartz poctivě koleduje, aby Michael zakročil, tak jak jsme zvyklý, nakonec se z toho vyklube poněkud překvapivá pointa. 75% ()

Hyger 

všechny recenze uživatele

Pokud nejste fanatickým fanouškem M. C. Halla, nemá cenu se na to dívat. College Humor by se raději měli pustit do Troopers, už mám absťák. ()

Reklama

Reklama