Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (607)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Okej tenhle film jsem hodně dlouho odkládal a pořád marně doufal, že ho nějaká produkční společnost ohlásí u nás do kina, jenže, bohužel to se nestalo a to je kurevská škoda, alespoň pro mě, protože tenhle film mi sedl jako už dlouho nic a to navzdory mnohým chybám, za které bych jinde posílal scénář a předlohu minimálně do sedmi pekel, děj je totiž příšerně předvídatelný a hlavní postavy nalajnované podle těch největších klišé (obzvlášť u flasbacků z let dětských), navíc střípky děje minulosti moli být víc střípkovité a ponechat větší váhu na dění v současnosti, které tak působí trochu odflákle. Ale co sakra na tom, když jsem se bavil u atmosferické fantasy s příměsí absurdity a černého humoru?! Osvěžující mix brakové detektivky s fantasy se super vygradovaným (a příjemně mystery) závěrem, předvídatelnosti navzdory. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

S předchozí Ženou v černém to nevyšlo, tentokrát mě už Happy Potter ale zaujal. Jde na to chytře, ten klučina. Je mu jasné že si jej hlavně zpočátku kariéry bude každý škatulkovat a tedy se snaží zaujmout nejvěrnější možné publikum a to milovníky hororů. I když tentokráte tedy na to že Horns točil vynikající francouzský úderník Aja, tak se překvapivě o horor nejedná. Je to taková hodně zvláštní detektivka cinknutá romantikou. Určitě zajímavé a hlavně hádám že napodruhé ještě lepší. 70% ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe má štěstí na rozmanité role. Nejdříve byl chlapcem, který porazil Temného pána, poté musel čelit děsivé Ženě v černém, pak se líbal s Harrym (Osbornem:) a dokonce byl oddaným sluhou Victora Frankensteina. Tady hulí jedno cigáro za druhým, chlastá a k tomu všemu mu ještě začaly vyrůstat rohy. To je pech:) Alexandre Aja patří mezi jednoho z nejvýraznějších hororových režisérů posledních let a všechny jeho příspěvky do žánru patří mezi slušný nářez. Oproti jeho předchozím filmům mi Horns přišly o něco odlehčenější. Rozhodně však originální a osobité s výborným soundtrackem. Když jsem uslyšela Heroes od Davida Bowieho, vzpomněla jsem si na Charlieho malá tajemství, kde jsem tento song slyšela prvně. A komu by se nevybavil Tyler Durden a Marla, když to na nás vybalili Pixies s Where Is My Mind? Daniel je zde výborný a ukazuje, že se dokázal ze své nejslavnější a zlomové role postupně vypracovat až na skvělého herce, který zvládá různorodé postavy. Jizva na čele je dávno pryč a Hogwarts nechal v dáli za sebou. Herecky mu zdatně sekunduje Joe Anderson, jemuž by už někdo mohl konečně dát nějakou pořádnou hlavní roli, protože on na to rozhodně má. SPOILER: Bizarní a brutální Konec Maxe Minghelly mi zde připomíná ten, který potkal Masona Vergera v Hannibalovi a jehož ztvárnil právě Joe Anderson. KONEC SPOILERU. Závěr filmu je dokonalý. Jako "padlý anděl" mi Daniel trochu připomínal jednu z pekelných postav ze hry Doom:) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo dost povedený, to jsem fakt nečekal. A nejlepší v tom filmu byly prvky žánru, který v hlavičce není vůbec zmíněn - komedie. Některý scénky opravdu prvotřídní zábava! Storka celkem v pohodě a dá se říct, že jsem se bavil po celou dobu. Konec možná až moc crazy, ale ještě se to dalo. 75% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Prvá hodina je super. Celý ten mix romantiky, krimi, dark fantasy a čiernej komédia ma veľmi bavil. Troška bordel, ale zábavný a vizuálne pekne natočený. Ale po scéne s hadmi v stodole evidentne niekto omylom vystrihol asi 20 minút filmu, celé to prestálo dávať zmysel, z filmu sa stala prehliadka wtf scén a pri finále som sa už regulérne musel smiať. Obrovský maglajz, ktorý drží nad vodol akurát výborný Radcliffe. Aja /Acha/ Adža môže točiť slušné B - čkové remaky , B- čkových hororov ale na takýto druh filmu bohužiaľ nemá. Proste hrôza. Smuné je, že keby to nemalo retardovaného scenáristu a režíroval tonapr. Raimi, Darabont alebo kľudne aj Burton mohlo to byť super. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Celosvětová premiéra proběhla 6. září 2013 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (ČSFD)
  • Keď sa Juno Temple v rozhovore spýtali, či sa bojí predvádzať svoje nahé scény v tomto a iných filmoch, povedala: „Nikdy som sa nebála nahej scény, ak je to niečo, čo je podľa mňa vo filme dôležité. Ako herečka je to, že sa vyzlečiete, úplne vaša voľba, malo by to byť len na vás; nemalo by to byť na nikom inom. Nechcem sa len tak postaviť nahá, pokiaľ to nie je potrebné, ale tiež som sa toho nikdy nebála. Som taká veľká Európanka. Vyrastala som tak, že som sa veľa opaľovala hore bez. Myslím, že je to pre mňa jednoducho súčasť života.“ (Arsenal83)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama