Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (596)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Pozor, útočí na vás pixely z vesmíru... Pixely jsou typická Sandlerovina od začátku ("Paní, co děláte v tom šatníku?" odpověď: "Brečím a piju víno z bumbátka") až do konce, což se při jeho obsazení v komedii dá očekávat. Kdo mě ale naprosto vytáčel, byl ten skrček a jeho přístup ke hře, k Sereně a Marthě Stuartový. Brrr. A taky prezidentova scéna s dortíkem, parodie na britskou předsedkyni vlády... Asi už zkrátka nejsem ta správná cílovka těchto rádoby vtipných komedií. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, a i skvělé provedení. Je zde sice hodně znát americkost, ale ta je tady vtipná a přidává pár vtipků, kterých je zde hodně a vtipných. Já jsem tyhle hry v jejich slávě nezažil, a přesto mě film bavil. Herci byli zvoleni skvěle a hudba též. Docela mi vadilo, že nikdo nezemřel nebo jsem si toho nevšiml. Což bych při válce s mimozemšťany očekával. A právě to a pár dalších logických nesrovnalostí mi zabránilo dat plný počet hvězd...75%. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak si nám Adam Sandler po řadě dalších komedii,kde předvádí často humor až fekální,splnil zřejmě sen a připravil nám film Pixely,kde bojuje proti nájezdu vesmírných videoher,které sám jako malý hrál.Jelikož jsem generace až po této vlně populárních her,tak k tomu nemam nějakou nostalgickou vzpomínku a film hodnotím pouze na základe zábavnosti a dalších aspektu.Z tohoto pohledu to pro mě byl obyčejný film o partě kamarádu,kde chyběl humor na ,který jsem si už od téhle dvojky (Sandler,James) zvykl.Za mě tedy celkově 50% a tři hvězdy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Strašně z toho vyzařuje samoúčelnost. Zápletka je přesně tak blbá, aby vystačila na fakt, že se po městě můžou prohánět všemožné pixely a spojení "přitažené za vlasy" tu dosahuje úplně nového levelu. Naštěstí je to docela dobrá sandlerovka, má to pár nápadů, dobrých hlášek a do toho roztomilé CGI efekty (sekvence s Donkey Kongem v závěru byla supr). Jen je to celé takové režisérsky nenápadité a suché, což se ale od rutinéra Columba dalo čekat. Jednohubka na jedno zkouknutí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I když nerdové neoriginálně zachraňují svět poměrně originální formou, Columbus žádnou Ameriku neobjevil a Sandler mi chvílemi připadal, že se přejedl houbiček ze Super Maria.. Zaplať pánbůh, že už kamera neukázala pro Tyriona fyzicky náročnou zkrácenou hru na dvorcích Lincolnovy ložnice. Nerad bych byl svědkem toho, jak rod Lannisterů vymře po smeči.. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • Postava profesora Iwataniho je založená na skutočnom tvorcovi Pac-Mana, Toru Iwatanim. (Game90)
  • Toru Iwatani, tvůrce hry "Pac-Man", si ve filmu zahrál cameo roli údržbáře v herně. (Corpsegrinder)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama