Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Co se dá dělat, musím to říct na rovinu: Byť je toto poslední Walkerův film, je třeba přiznat, že to nebyla žádná sláva. I v oněch 90-ti minutách se mi nespočetně-krát stalo, že jsem se nudil a celé to bylo velmi ospalé a utahané. Úvod, závěr a občasné Walkerovo vzpomínání to trochu zachraňovalo, ale hlavní části filmu nudné. Nicméně ti Paule přeji, ať je ti tam nahoře dobře. 60% ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo trochu rozvleklé, ale těžko z tématu, kdy otec s novorozencem v i nkubátoru zůstanou sami v opuštěné budově nemocnice při hurikánu Katrin, těžko udělat akčňák. A já určitě tohohle , dnes už bohužel, kdysi nádherného chlapa, nezatratím. Jeho smutek, zoufalství, snaha , to všechno pro zachránění dcerušky, za pomoci nalezeného ovčáka, to jsem mu věřila. I tu drtivou únavu a štěstí na konci. ()

Reklama

pavcas 

všechny recenze uživatele

Filmu ubližuje nudnej scénář a nezachrání to ani Paul Walker, i když dělá co může jako chlap, kterej uvízne sám v nemocnici se svým právě narozeným dítětem v inkubátoru a bojuje o jeho přežití, zatímco venku řádí hurikán Catherina. Hodina je při sledování tohohle filmu chvílema jako rok, i když má to i svý světlý okamžiky, protože Walker je lidskej a ty slzy i to odhodlání mu věříte. Mezi ně ale rozhodně nepatří prostřihy do minulosti, kdy se nám režisér snaží nastínit jak úžasnej život hlavní hrdina se svou manželkou měl. Kdyby tady hrál jinej herec,asi bych dala o hvězdičku míň, ale Paula jsem měla ráda a zasloužil si ještě plno lepších rolí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Smrtí ženy při porodu zdrcený Paul zůstává sám v evakuované nemocnici, kde sedí u inkubátoru novorozeněte, vzpomíná na šťastný vztah a točí klikou generátoru, aby co pár minut dobil vadnou baterii. Vypadl totiž proud při řádění hurikánu Katrina (o němž se divák dozvídá z prostřihů televizních zpráv, komorní snímek se z budovy nepodívá, maximálně do zaplaveného suterénu a jednou na střechu). A je to docela nuda, jak čeká na záchranu a krizových situací řeší poskromnu (až ke konci závažnějších, výměnu plínky bych nepočítal). ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Skvělý film volně inspirován skutečnými událostmi, kdy pobřeží USA zasáhl hurikán Katrina. Hurikán Katrina zasáhl new Orleans 29 srpna ráno v roce 2005 rychlostí 178-205 km/h. Paul Walker, který zde v hlavní roli ztvárnil hrdinného otce Nolana, je upoután k inkubátoru svého dítěte v opuštěné nemocnici. Paulovi tato role sedla a je velmi přesvědčivý. Napínavé drama, které těží z dramatičnosti situace a hereckého obsazení. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama