Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

castor 

všechny recenze uživatele

Živě si vybavuju, jak děda vždycky za studena urputně zkoušel natočit traktor klikou.. ehm.. pardon, to jsem někde jinde. I když tady se také hodně točí klikou. Prostě adrenalin jak vyšitý. Ze schodů a zase nahoru, na hodiny kašleme. Jednou dvě minuty trvají reálně, jindy se roztáhnou do překvapivých rozměrů. Asi chápete, že tohle byl prostě krok stranou. Dramatický i dialogový. Ani s čerstvým rodičem to nic neudělá. Paul Walker, nechť odpočívá v benzinovém ráji, hraje vyčerpaného otce, se kterým se horko těžko ztotožníme, bojuje s baterií, rabujícími vetřelci i s tím, co nejtrapnějšího ze vzpomínek řekne své několik hodin narozené dceři. Závěr už je vyvrcholením předešlého zoufalství, námět přitom není úplně špatný, ovšem leccos tomu scházelo. Joel Schumacher před lety Colina Farrella také zavřel do obyčejné Telefonní budky, a jaká to byla panečku podívaná!! Jenže tady kopeme úplně jinou ligu.. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Zafučela Kateřina a zanechala zoufalého otce s čerstvým potratem ve vybitém inkubátoru napospas. Napospas téměř vypitému sudu laciné břečky z kukuřičného odpadu. Satanžel je k tomu všemu tím zdrceným rodičem výkvět charakterního herectva, Pavlík Chodec, a vás čeká naprosto strhujících téměř sto minut o tom, jak čurákuje v rozfoukaném, potemnělém špitále a co dvě minuty točí rychle a zběsile dynamem, aby dobil svou nedorýhovanou zygotu. Tudíž, pokud se zrovna nechystáte takhle večer například spočítat, kolik je zrnek v kile předvařené rýže, zjistit, kolikrát přejdete za hodinu a půl váš maloměstský obývák ode zdi ke zdi, nakreslit na čtverečkovaný papír asi tak dva tisíce stejně velkých kosočtverců či snad zkusit nepřerušovaným škrábáním nehtem udělat díru do kožené sedačky, bude to pro vás dozajista adekvátním rozptýlením! Přeji příjemnou a ničím nerušenou zábavu. A těm šikulům, co si po této ultraadrenalinové jízdě nepustí ze zoufalství plyn, pošlu přihlášku do Klubu obsedantních narkoleptiků, kde mezi přestávkami na spaní mohou poslouchat z rádia barometrická data. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, dusná atmosféra, ale ne moc kvalitní film. Je to celkem předvídatelné, a dopadne to přesně jak jsem čekal. Na druhou stranu, být v nemocnici plné mrtvol a bez elektriky dva dny, to bych zcela určitě nedal. Jedna z posledních rolí Paula Walkera, akorát, že nebyl moc přesvědčivý...60% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tady ani není co napsat a hodnotit, v tom filmu se za hodinu a půl odehraje naprosté hovno. Béčkový herec Walker dostal úkol, sehrát roli deprimovaného a vyčerpaného otce, který po několik dní svádí heroický souboj s baterií inkubátoru a pronáší u toho nezajímavé vzpomínkové monology, doprovázané flashbacky na ještě nudnější dialogy postav, o kterých pronáší ty monology. Do toho párkrát vyběhne schody, párkrát seběhne do sklepa, párkrát dojde do nemocničního skladu, padesátkrát mu zapípají hodinky a jednou vystřelí z pistole. Pokud nejste čerstvý rodič a vaše dítě se nedodělává v troubě, pak zažijete nový rozměr nudy. Digitální novorozeně pak všemu nasazuje pomyslnou posranou plenu na hlavu. 20% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

New Orleans a řádění hurikánu Katrina, evakuace nemocnice, předčasně narozené dítě závislé na respirátoru, nefunkční elektřina a zoufalý otec odhodlaný udělat cokoli, aby své dítě udržel naživu. Trochu komorně laděný dramatický thriller sice postavený na pobíhání v nemocnici, ale kupodivu i dost napínavý. Doporuju všem, co si v nedávné době pořídíli prcka a jejich mateřský pud je tedy velmi čerstvý... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama