Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asi kukám na moc filmů, nebo co, protože tady jsem měl značné deja vu, prostě jsem ten příběh už někde viděl. A tudíž bylo i jasné, jak to dopadne a i jsem stále čekal, kdy už tam ta verbež přijde krást a ono se stále nic nedělo, a to ůomíjím skutečnost, že si Paul nevšil, jak se vylidnila celá nemocnice - celá! Ten film byl mimózní rádoby thriller/drama, kvalitou srovnatelná s hodně béčkovou slabotou Vehicle 19 - také film Direct-to-DVD. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Minimalistickej film, kde byl Paul Walker osamocenej jak psi v Osmi statečnejch, ale to by vůbec nevadilo. Horší to bylo s logikou - kdyby zvedli ten dvouminutovej (a míň) limit aspoň na 5 minut, dalo by se uvěřit, že mohl i něco stihnout. Ale zkuste něco udělat za 2 minuty. To se ani nevyserete. A on tam běhal z patra do patra a stíhal věci, co by stihnout nemohl. Zasazení děje do doby hurikánu Katrina v New Orleans je jen hraní na city a klidně z toho mohli udělat anonymní nemocnici a anonymní hurikán. Ano, je to dost nuda, která ani nemůže stát na výkonu Paula Walkera, protože tam prostě výkon nešlo udělat. A kdo NEčekal happy end, ten je asi dost naivní... ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

New Orleans a řádění hurikánu Katrina, evakuace nemocnice, předčasně narozené dítě závislé na respirátoru, nefunkční elektřina a zoufalý otec odhodlaný udělat cokoli, aby své dítě udržel naživu. Trochu komorně laděný dramatický thriller sice postavený na pobíhání v nemocnici, ale kupodivu i dost napínavý. Doporuju všem, co si v nedávné době pořídíli prcka a jejich mateřský pud je tedy velmi čerstvý... ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pří zhlédnutí tohoto filmu mě až mrazilo jak jsem pozoroval Paula Walkera bojujícího o život své zrovna narozené holčičky a přitom sám v reálném světě o několik měsíců později o život sám přišel...Co se týče filmů samotného tak je to komorní drama o otci a v jedné osobě i manželovi,který přijde o ženu při porodu jejich dcerky se kterou aby toho nebylo málo uvízne v nemocnici ,protože musí být napojena na dýchací přístroj a ke všemu je tu hurikán s označení Katrina,který tehdy v New Orleans nadělal spousty paseky.Nolan se vypořádává s tím,že přišel o manželku a musí zachránit dcerce život,protože všechen personál byl evakuován a dýchací přístroj po výpadku generátoru toho moc nevydrží.Nolan je ochotný pro záchranu udělat cokoliv.Jelikož sám mam dvě děti tak mi film měl co říct plus stále na mě působí divně,že Paul už nežije.Za mě tedy celkově 75% a čtyři hvězdy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těžko si představit lepší tribute Paulu Walkerovi než film ve kterém po celou dobu nesleze z plátna.I přes těžko uvěřitelnou zápletku jsem se nenudil,i když nutno uznat,že nebýt Walkera v hlavní roli a jeho nedávného odchodu do věčných lovišť,nejspíš bych se podobnému filmu vyhnul.takže so long Paule...60% ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama