Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vlkodlak pracujúci v Expresnej zásielke sa pokúruje s Yamakasi lebo musí vrátiť lóve otrlému šikmáčovi s mexikánskou gorilou po boku. No proste to by jeden nevymyslel. Ale zas nebolo to až také zlé. Bavilo to, nenudilo a človek sa vždy rád pozrie na parkur a na tých bláznov, kde všade dokážu doskočiť a nezabiť sa pri tom. Čiže slušné B-čko vhodné na oddych. 3 z 5 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dokud se jen volně běhá, film nepostrádá šťávu i určité kouzlo. Jakmile však jeho otěže převezme ubohý lupičský příběh spolu s instantní romancí a občas ještě přihodí úsměvné "zenové" free-runnerské moudro, upadá hluboko do nudy. Za výborné akční / parkourové scény však tu třetí hvězdičku nechám. Jo a Lautner překvapivě drží krok, i když tedy spíš v přeskocích než herecky. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vskutku neznámý, hodnocením nijak neopředený film. Taylor Lautner si vybudoval pochybnou pověst v paskvilní teen sáze Twilight, tady se ale mihnul v povedené parkourem prošpikované akci, kde mu i sekunduje příjemná krásná mladá herečka (jméno po mě nechtějte, nedá se vyslovit a vlastně ani z hlavy napsat). ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Všechny Tyler-wolfovy filmy jsou stejný jak sračka po párcích. Hezky hnědá, tekutá a voňavá. Když ukázal své milé neoholené podpaží ještě všech jeho 5 fanynek musel slintat jak kdyby si strkal klacek do kaďáku, ale což trocha toho nestle nikoho ještě nezabila. Takže skákající tuleň je v modě a rádi se na to podíváme. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Moderní odvárek z Bodu zlomu, kde Reevese nahradil twajlajťácký čokl Lautner, ultimátního Ptricka s blond hřívou nějaký necharismatický no name trouba a surfování parkour hrátky. A přestože je Lautner překvapivě v pohodě a problémy stíhaný sirota ze sousedství mu celkem sedí, tak plnohodnotně ve filmu funguje jenom ten parkour.A tvůrci mají štěstí, že vsadili zrovna na něj, jelikož parkourová akce je dynamická, skvěle natočená a představuje to jediné, co film udržuje v koukatelných mezích. Storka je totiž xkrát ohraná a průhledná jak amsterdamské kurvárium, navíc někdy nedává smysl a dost často prostě nudí. Je tam sice pěkná hopsanda, ale ani ta to v kombinaci s parkourem do solidního průměru nevytáhne. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama