Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi neskutočne sadlo. Aj napriek ošúchanému námetu, dokázal režisér vyťažiť maximum. Celkové natočenie a herecké obsadenie bolo perfektné. Od začiatku sa kontinuálne buduje dusivá atmosféra a s ňou spojený psychologický rozklad jednotlivých postáv. Vo filme neišlo iba o to zavrieť skupinku ľudí do miestnosti a za sľúbené peniaze čakať až sa sami postupne vyradia z hry. Páčilo sa mi zobrazenie vnútorného boja medzi svedomím a pudmi a s tým spojený vývoj jednotlivých postáv až do samotného konca, ktorý bol presne podľa môjho gusta. Film rozhodne doporučujem, hlavne milovníkom psychologických thrillerov. 85/100 ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil jen kvůli Jeffrey Combsovi a musím říct, že jsem byl docela příjemně překvapen... Ne Jeffrey Combsem, ten odvedl svůj standard, ale tím, že Would You Rather je docela uvěřitelně napsaný film, slušně zahraný s dobrou atmosférou a řekněme, tak akorát krvavý... Protentokrát jsem rád, že z filmu neudělali moc velkou řezničinu, třeba ve stylu Japonců... A Sasha Grey má opravdu talent... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,A VEČER ZAKONČÍME TAKOVOU HROU. O VÍTĚZE BUDE POSTARÁNO. ÚČTY, ŠKOLA, DŮM.....VŠECHNO“...... /// Přesně tak. Když už vás nebaví nechat se vořezávat Pilou, (ani Vile už vám nepřipadá moc ftipný…) nastal čas na další level, zvanej zvrácená hra. Vosum zoufalců s nadějí života jako v pohádce, ve hře plný oken do povahy člověka a rozhodnutích pod tlakem. Psycho ve skupině a sadomasochistický žně – prostě taková píčovina, kde si lidi (dobrovolně) ubližujou. Abych pravdu řek – všeho je tu tak napůl a to s těma překvapeníma má u mě furt navrch. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč Sjambok v akci viděti, celý den dobrou náladu míti. 2.) Kvůli větě ,,MÁME VÍTĚZE“ bych i vraždil. 3.) Thx za titule ,,Carl“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Pustil byste si raději tento film znovu a nebo dostal tři kopance do koulí?" No vzhledem k tomu, jak suchý ten film byl, tak snad radši ty kopance do koulí... Ne, teď vážně, od žánru thriller/horor bych teda čekal o hodně víc, než to, čeho se mi dostalo. "Would you rather" scénky by mohly být o dost propracovanější, zákeřnější a šílenější. Přirovnávání ke klonu nebo dalšímu Saw nepřipadá v úvahu! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ten hlavní šikanátor mi byl extrémně nesympatický, myšlenka není zrovna originální a závěr jsem prokoukl. I tak je to ale mezi současnou hororovou tvorbou nadprůměr. Technicky suverénní, snaží si to držet psychologii v rámci uvěřitelnosti, napětí je tam taky, takže rozhodně povšimnutí hodný snímek. Hororovým fandům doporučuju, ale nějaký velký boom se nekoná. 70% ... Pozn. Já bych teda s 10 000 nebo 50 000 dollary ihned zmizel, protože lepší vrabec v hrsti než-li holub na střeše. :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama